Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

Συνεχίζει να «κλαίει» ενάμιση χρόνο μετά η εικόνα της Παναγίας στον Βύρωνα


Ένα συνεχόμενο θαύμα που ξεκίνησε ανήμερα της εορτής για το Γενέθλιο της Θεοτόκου και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Ήταν 8 Σεπτεμβρίου του 2020 όταν πιστοί που βρίσκονταν στο ναό για τη Θεία Λειτουργία είδαν να δακρύζει η εικόνα της Παναγία.

Η εικόνα βρίσκεται στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στο Βύρωνα.

Οι ειδικοί εκτιμούν ότι ο λόγος για τον οποίο η εικόνα δακρύζει είναι ότι συμπάσχει με τα παιδιά της, δηλαδή όλους τους ανθρώπους.

Άλλοι το δάκρυ της, το ερμηνεύουν ως ένα μήνυμα που θέλει να προειδοποιήσει πιθανόν όλους εμάς για κάτι το οποίο πρόκειται να συμβεί στο άμεσο μέλλον.

Η εικόνα ξεκίνησε να δακρύζει από της 8 Σεπτεμβρίου του 2020, ανήμερα της γιορτής της.

Ο ναός θα είναι ανοιχτός από το πρωί στις 07:00 έως το βράδυ, στις 19:00, ενώ τελούνται καθημερινά δυο παρακλήσεις ενώπιον της Αγίας Εικόνος Της, μια το πρωί στις 11:00 και η άλλη το απόγευμα, στις 17:30.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News