Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Δ. Κυριλίδης: «Δημιουργούν ανισότητες και διχασμό οι dealers των εμβολίων προτείνοντας φυλάκιση ανεμβολίαστων»


Τα μίσθαρνα ΜΜΕ τα οποία δίνουν βήμα στον εντεταλμένο φιλόδοξο της ΝΔ, κ. Βασιλακοπουλο, φαίνεται να έχουν ξεπεράσει κάθε όριο δημοκρατίας και σεβασμού προς τον ελληνικό λαό. Δίνοντας μάλιστα το βήμα στον Βασιλακοπουλο με στόχο να προβεί σε μια δήλωση αίσχος, άνευ προηγούμενου, περί φυλάκισης των ανεμβολίαστων. Δημιουργώντας έτσι κοινωνικές ανισότητες στοχοποιώντας τους ανεμβολίαστους.

Εμείς λέμε, να δικαστούν για αδικήματα αυτοί που κατέχουν δημόσιο βήμα επιρροής χωρίς να αξιολογηθούν και σκοπίμως δημιουργούν διχασμό. Να δικαστούν αυτοί, που εν καιρώ πανδημίας δημιουργούσαν μοντάρισμενα ψευδή βίντεο με στόχο να εκφοβίσουν τους πολίτες αυτής της χώρας.

Αυτά είναι τα αδικήματα, εις βάρος του ελληνικού λαού με την εντολή ΝΔ που μοίρασε σωρηδόν τα χρήματα των Ελλήνων πολιτών σε όλους αυτούς. Αυτοί που με τα ψέμματα τους οδήγησαν στην αποξένωση τον ελληνικό λαό, που απολύσανε έμπειρο υγειονομικό προσωπικό και τους κλέψανε την αξιοπρέπεια τους.

Που πλέον κλέβουν και το εκατοσταρικο από τους πολίτες που δεν εμβολιαζονται. Κλέφτες και ψεύτες κουνάνε το δάχτυλο στον ελληνικό λαό με την συνδρομή των επί πληρωμή ΜΜΕ από την κυβέρνηση. Που φυσικά, δεν σχολιάζουν τα υπουργικά ψέμματα που λέγονται για τα τεστ που διενεργούνται αναγκάζοντας τον ελληνικό λαό να πληρώνει ακατάπαυστα τα κυβερνητικά "λάθη".

Δήμος Κυριλίδης

Μηχανικός Περιβάλλοντος

Τομεάρχης ενέργειας και υδρογονανθράκων Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ- Ηλίας Κασιδιάρης

2 σχόλια:

  1. ο Κύριος Κυριλίδης γιατί δεν καταδικάζει δημόσια,ξεκάθαρα,με βροντερή φωνή ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι κόμμα ,αλλά συμμορία εγκληματιών?
    Υπάρχει κάποια διαφωνία ως προς αυτό? χμ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμμορίτες είναι όλοι, άλλοι με σιδερολοστούς και μαχαίρια και άλλοι με γραβάτες και κουστούμια, σε όλο το φάσμα των γνωστών πολιτικών σχηματισμών, από χρυσή αυγή μέχρι ΚΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News