Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Έκανε πανικό η Παγώνη στον Μουτσινά για το εμβόλιο: «Τι είναι αυτά που κάθεσαι και λες» (ΒΙΝΤΕΟ)


Μια απρόσμενη επισκέπτρια είχε ο Νίκος Μουτσινάς το μεσημέρι της Τετάρτης στο πλατό του ΣΚΑΪ. Ο λόγος για την Ματίνα Παγώνη, η οποία και τον συνάντησε για ακόμη μια φορά.

Στην εντυπωσιακή της είσοδο, δε, η κα. Παγώνη θέλησε να σχολιάσει με χιούμορ όσα κατά καιρούς λέει ο ηθοποιός και παρουσιαστής στον αέρα της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» σχετικά με τον εμβολιασμό κατά της Covid 19. «Δεν παίζεσαι! Να σου πω… Τι είναι αυτά; Ήρθα να σε προλάβω να δω πως θα με σχολιάσεις σήμερα… Να δω τι θα πεις, έλεος» σημείωσε με χαμόγελο.

«Αντί να καθίσεις εδώ και να πεις στον κόσμο «πηγαίνετε να εμβολιαστείτε»! Λέμε στον κόσμο, «πηγαίνετε να εμβολιαστείτε» και οι άνω των 60 πρέπει να το κάνουν οπωσδήποτε. γιατί είναι ομάδες υψηλού κινδύνου. Τι είναι αυτά που κάθεσαι και λες εδώ κάθε μεσημέρι;» αναρωτήθηκε σε έντονο ύφος η Ματίνα Παγώνη προς τον Νίκο Μουτσινά.

7 σχόλια:

  1. Δε μου λέτε ρε φίλοι; Εγώ είμαι ένα ανεμβολίαστος, ξεροκέφαλος, μ.....κας της κατάστασης και δεν κάνω εμβόλιο. Και πέφτουν όλοι να με μεταπείσουν να το κάνω. Και εν τω μεταξύ βλέπω και ακούω την κυρία στο βίντεο, υπεύθυνη, αρμόδια και αυτή για να με πείσει και να πείσει τον κόσμο να γίνει το εμβόλιο. Πέστε μου, μ' αυτή την εμφάνιση, τα γέλια, τα κακαρίσματα, τις κουβέντες λες και βγαίνει να ψυχαγωγήσει τον κόσμο θα με πείσει; Από τη στιγμή που έχουμε θανάτους! ένας σοβαρός άνθρωπος, επιστήμονας στο είδος που σέβεται τη μνήμη των θανόντων, υπερ αρμόδιος φορέας της επίσημης πολιτείας να μιλήσει για την αρρώστια, έτσι βγαίνει στα κανάλια για να προτρέψει τον κόσμο για κάτι επικίνδυνο που αφορά την υγεία του;
    Ε όχι ρε γαμώτο. Γι αυτό και ο κόσμος δεν τους πιστεύει.
    ΥΓ Μητσοτάκη, την πάτησες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαλλον ζεις σε αλλο πλανητη, ολος ο κοσμος τον πιστευει, λιγο υπομονη και θα το δεις.

      Διαγραφή
    2. Σε χωριό πριν την Αριδαία πέθανε πριν ενα μήνα εμβολιασμένος. Η αιτία που πέθανε ήταν ο κορονοϊος που κόλλησε 3 μήνες μετά την δευτερη δόση. Επίσης σε χωριό του πρ. Δήμου Εξαπλατάνου Επίσης πέθανε άνθρωπος από κορονοϊο ο οποίος είχε κάνει και τα δύο εμβόλια. Για δωσε εξηγηση εσυ ειδικέ που ζεις στον πλανητη γη ? Πέρσι την ίδια περίοδο πέθαιναν 80-90 άτομα και φέτος με 70% εμβολιασμένους πεθαίνουν περισσότεροι. Έκαναν κάτι τα εμβόλια ή θα πρέπει κάθε 4 μήνες να κάνουμε εμβόλιο για να τα οικονομάνε 4 εταιρίες παγκοσμίως ?

      Διαγραφή
    3. Τα εμβόλια δεν είναι πανάκεια, είναι όμως το πιο δυνατό εργαλείο που έχουμε αυτή τη στιγμή. Πάντα θα υπάρχουν περιπτώσεις ατόμων με άλλες παθήσεις στις οποίες ο εμβολιασμός δύσκολα θα έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

      Όσο για τα στοιχεία που αναφέρεις και τη σύγκριση με την περασμένη χρονιά, θα ήθελα να δω τις πηγές σου. Και στη σύγκριση πρέπει να ληφθούν υπόψιν και τα άλλα περιοριστικά μέτρα που είχαν επιβληθεί τότε ή που είναι σε ισχύ σήμερα (που σημαίνει ότι η σύγκριση πιθανόν να μην έχει νόημα).

      Διαγραφή
    4. την προηγουμενη χρονια ολα ηταν κλειστα,εβγαινες με μηνυμα, και οι μπολιασμενοι ειναι 52 τα εκατο, συμφωνα με αυτα που λες εσυ το λες πεθανε μπολιασμενος ενας στον εξαπλατανο ενας στο χωριο της αριδαιας, απο τους ανεμβολιαστους να δεις τι γινεται, φιλικα οθεος να τους εχει καλα, και ο καθενας να κανει οτι θελει , και οσο για τις εταιριες μηπως νομιζεις οτι περιμεναν εμας για να τα κονομησουν, ανοσια αποκτας μετα 15 ημερες απο την δοση

      Διαγραφή
  2. 11.50 λες ψεματα κακως δεν επεμβαινει ενας εισαγγελεας να σε μπουζουριασει εισαι το χειροτερο ανθρωποειδες που διασπιρει ψευδεις ειδησεις, τετοια χαμενα κορμια σαν κ εσενα δημιουργουν αυτες της δυσαρεστες καταστασεις και κακως σου περνανε τα σχολια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΥ 11.50 ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ? ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΛΙΟΨΕΚΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΟΗΤΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News