Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

Στ. Βαφειάδης: «Την ημέρα των απόλυτων ρεκόρ, ο Δήμος Αλμωπίας ανακοίνωσε παρέλαση»


Του Σταύρου Η. Βαφειάδη

Δευτέρα 1/11/2021

Ελλάδα: 5.449 κρούσματα (απόλυτο ρεκόρ από την αρχή της πανδημίας)

Πέλλα: 152 κρούσματα - Πάνω από 1.000 ενεργά

Όσους δεν τους συγκινούν οι αριθμοί, ας ενημερωθούν για την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία...

Η χώρα μας καταρρίπτει το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο. Η περιοχή μας παρουσιάζει μεγάλη έξαρση. Είναι ώρα αποφάσεων, δύσκολων αλλά αναγκαίων, για να μην ξαναζήσουμε την περσινή τραγωδία. Χωρίς δισταγμούς και υπεκφυγές. Χωρίς το φόβο του πολιτικού κόστους.

Δεν είναι δυνατό, σήμερα να καταγράφεται το απόλυτο ρεκόρ από την αρχή της πανδημίας και ο Δήμος Αλμωπίας να ανακοινώνει πως θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση της 4ης Νοεμβρίου.

Εύχομαι μέσα απ’ την καρδιά μου, αυτοί που παίρνουν αυτές τις αποφάσεις, αλλά και κανείς μας να μη ζήσει την αγωνία των ανθρώπων που νοσούν, είτε εμβολιασμένοι, είτε ανεμβολίαστοι. Όλοι τις ίδιες αγωνίες περνάμε, όλοι μαζί ενωμένοι πρέπει να ξεπεράσουμε αυτή την τραγική κατάσταση. Με όλη αυτή τη διχόνοια και την τοξικότητα, το μόνο που καταφέρνουμε είναι να χαλάμε ακόμα περισσότερο την ψυχολογία μας.

Να προσέχουμε όσο μπορούμε! Το λέω πρώτα στον εαυτό μου!

24 σχόλια:

  1. η παρέλαση σίγουρα θα ακυρωθεί με εντολή του κεντρικού κρατους.Το ζήτημα είναι πως σκέφτονται κάποιοι αιρετοί .Όποιος αιρετός δεν εκφράζει την επίσημη εκδοχή του κρατικού μηχανισμού γιατί δεν έχει ήδη παραιτηθεί? Η χώρα δίνει μια εθνική μάχη εναντίον της πανδημίας και κάποιοι ακόμα δεν παίρνουν ενεργά μέρος σε αυτή τη μάχη?
    Θέλουμε καθαρές ,δυνατές φωνές υπερ του εμβολιασμού υπερ των μέτρων της κυβέρνησης.Όχι διπλωματία, όχι δίπορτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εεε σου λέει δύο χρόνια δεν φανικα στην εξέδρα.... Η τώρα η ποτέ χάχα!!!! Ο κόσμος χάνεται.... Κ η παρέλαση.. Παρελαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν υπαρχει σωτηρια παιδια,ντροπη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μα δε ντρεπεσε ωρε Μπατση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανεύθυνοι. Άλλου ζούνε, σε άλλο πλανήτη. Δεν βλέπουν τι γίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γελάσαμε τη παρέλαση ρε θέατρα εσείς είστε εκτός τόπου και χρόνου αλλά δεν φταίει κανείς τα πρόβατα φταίνε πού δεν μιλάνε παρά μόνο κάνουν μπεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ!ΣΩΣΤΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εδώ ζούμε αλλά πέρα βρέχει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπορεί να μας πει κάποιος πόσα τέστ γίνανε και πόσο τοις εκατό είναι η μεταδοτικότητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να ρωτήσω αν στη Θεσσαλονίκη παρόλο τον αριθμό των κρουσματων ακυρώθηκε η παρέλαση?Στο κάτω κάτω μην ΠΗΓΑΊΝΕΤΕ.Κανεις δε θα σας βάλει το μαχαίρι στο λαιμό.Το άγχος σας δεν καταλαβαίνω.Μια χαρά κυκλοφορείτε όλοι σας και μάλιστα σε κλειστούς χώρους. Οι ανεμβολιαστοι ας μείνουν σπίτια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μόνη σωστή γνώμη. Λες και επειδή είναι η παρέλαση, θα αναγκαστεί ο άλλος να βγει από την τρώγλη του.

      Διαγραφή
  11. Όχι άλλον μαύρο Νοέμβριο πέρυσι ειχαμε
    194 νεκρούς μέσα στην Αριδαια
    Και πέντε έξι κηδείες σε κάθε χωριό όχι πάλι τα ίδια τι φταίνε οι ηλικιωμένοι; έπρεπε τον περσινό μαύρο Νοέμβριο να είχαν παρθεί μέτρα άδικα είχαμε τόσους νεκρούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Νοέμβριος ο μήνας που μας ξυπνάει μνήμες από το περσινό
    Ολοκαύτωμα της Αλμωπιας ανήμποροι να αντιδράσουμε μετραγαμε νεκρούς Συλλυπητήρια σε όλους τους συγγενείς .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να περάσουν οι υπεύθυνοι από τις εκκλησίες να δουν τις επόμενες Κυριακές τα δεκάδες μνημοσηνα που έχουν από τα περσινά λάθη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο χαμουλης που γίνεται καθημερινά στα καφέ,τις ταβέρνες και τις πλατείες,εκεί με τόσο συνωστισμό,δε κολλαει.Και είναι έγκλημα,να γίνει η παρέλαση!Εσείς που κραζεται,περάσατε την 28η Οκτωβρίου να βλέπατε τι γινόταν από συνωστισμό στην Αριδαία,άσχετα αν δεν έγινε η παρελαση.ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ!Καληνύχτα Ελλάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κ.Βαφειάδη, μπορείτε να μας πείτε κ ποσά απο τα κρούσματα είναι πλήρως εμβολιασμενοι;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πατριώτης είναι αυτός που σέβεται τους συμπολίτες του.Όχι αυτός που βλέπει οράματα με σημαίες και τανκς.Οι συνταξιούχοι στρατιωτικοί και αστυνομικοί πρέπει να δίνουν το παράδειγμα πρώτοι και όχι αντάρτικο με εφαπαξ και συνταξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οχι ξανά στον
    τόπο μας ο μαύρος Νοέμβριος!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. να τον χαιρονται οι βουλευτες που τον στηριζουν. ειναι συνυπευθυνοι αν δεν παρουν ξεκαθαρη θεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία...Μπράβο στον Δήμαρχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αν δεν καταλαβαίνετε το άγχος μας , κάντε εσείς παρέλαση ...και θα σκεφτούμε αν θα βγούμε να σας ... δούμε,μη στέλνετε διαταγές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πρέπει να το σκεφτούμε καλά
    Πολλά κρούσματα μην γίνουμε
    Θέαμα στα κανάλια με προσοχή
    Προσοχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Βαφειάδη αφού κατακρίνεις την απόφαση της παρέλασης, μην τυχόν και πας, και όχι μόνο στην παρέλαση αλλά ούτε και για καφέ. Αμέσως την παρέλαση όλη να την κατακρίνετε αλλά το χαμό που γίνεται σε καφετέρειες και ταβέρνες δεν το βλέπετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News