Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Δημοσκόπηση MARC: Τα ποσοστά για τον καλύτερο Πρωθυπουργό - Τι λένε οι πολίτες για τη συμφωνία με τη Γαλλία


Η πρώτη μεγάλη δημοσκόπηση της MARC, μετά την ελληνογαλλική συμφωνία, τους διαξιφισμούς στη Βουλή και την διαγραφή Μπογδάνου, παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Oι πολίτες έδωσαν απαντήσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας, την ενεργειακή κρίση και άλλα μεγάλα θέματα που απασχολούν την κοινή γνώμη.


Η μεγαλύτερη ανησυχία των πολιτών σε ποσοστό 49,9% έχει να κάνει με την πανδημία, ενώ σε ποσοστό 48,2% η ακρίβεια και οι ανατιμήσεις απασχολούν τους πολίτες.


Η συμφωνία Ελλάδας – Γαλλίας και η διαγραφή Μπογδάνου

Για την αμυντική συμφωνία Ελλάδας – Γαλλίας το 53,1% απάντησε πως τη βλέπει θετικά, 22,1% μάλλον θετικά (σύνολο 75,2% βλέπει θετικά τη συμφωνία), 12,1% αρνητικά, 7,5% μάλλον αρνητικά (σύνολο 19,6% βλέπει αρνητικά τη συμφωνία) και 5,2% δεν απάντησε.


Για τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου το 70,3% απάντησε πως είναι σωστή απόφαση, 6,5% μάλλον σωστή (σύνολο 76,8% βλέπει ως σωστή την απόφαση), ενώ λάθος απάντησε το 8,6% και μάλλον λάθος το 2,9% (σύνολο 11,5% βλέπει ως λάθος την απόφαση).

Διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ

Η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 34,8%, ο ΣΥΡΙΖΑ 22% δηλαδή η διαφορά βρίσκεται στο 12,8%. Το ΚΙΝΑΛ έχει 6,3%, το ΚΚΕ 5,6%, η Ελληνική Λύση 4,4%, Το ΜέΡΑ 25 2,7%, Άλλο Κόμμα 5,4% και άκυρο-λευκό 2,7%.


Στο ερώτημα για το ποιος είναι καλύτερος για πρωθυπουργός το 50,4% απάντησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το 28,2% τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ το 21,4% δεν απάντησε.

10 σχόλια:

  1. αν ειναι δυνατον ο συριζα να εχει τετοιο ποσοστο, υπαρχουν ακομη ανθρωποι που τους ψηφιζουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μα ειναι δυνατον με κατσαπλιαδες μπαρουφακηδες φωφηδες φελοπουλους και να προτιμουν Μητσοτακη που αφησε την χωρα ανυντικα ξεβρακωτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΑΛΕΞΗ ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μα ποσο πονο μπορουν ν αντεξουν τα σανοφαγα συριζοπουλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 13 μοναδες μπραστα η Ν Δημοκρατια; μιλαμε για ξεσκισμα των τελειωμενων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΝΑ ΚΟΜΑ ΚΟΥΡΕΛΟΥ Κ ΕΓΩ ΠΡΩΤΟΣ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑ.

      Διαγραφή
  6. στης φυλακές τι ποσοστό πέρνει ο συριζας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πω πω πω τι ξεπέτα που τους κάνει ο Κυριάκος; τόσο αχρηστοι αντιπολιτευση ποτέ δεν υπήρξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σήφηηηηηηηηηη βάλε πάνα χα...χα....χα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News