Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Φώφη Γεννηματά: Η τελευταία ομιλία της στη Βουλή για την αμυντική συμφωνία με τη Γαλλία (ΒΙΝΤΕΟ)


Στις 7 Οκτωβρίου του 2021 η Φώφη Γεννηματά πραγματοποίησε την τελευταία της ομιλία στην Βουλή με αφορμή την αμυντική συμφωνία με τη Γαλλία. Η κυρία Γεννηματά είχε τότε στηρίξει την αμυντική συνεργασία υπογραμμίζοντας από το Βήμα ότι η Ελλάδα θέλει να έχει καλές σχέσεις με το Παρίσι τη στιγμή που η Τουρκία «κλιμακώνει τις προκλήσεις», όπως είχε τότε αναφέρει.

Το «ΝΑΙ» στη συμφωνία με το Παρίσι ήταν τελικά η τελευταία ομιλία που πραγματοποίησε η κυρία Γεννηματά στη Βουλή των Ελλήνων καθώς τέσσερις μόλις ημέρες αργότερα μπήκε εσπευσμένα στον Ευαγγελισμό καθώς η νόσος της παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση. Σήμερα Δευτέρα 25 Οκτωβρίου και έπειται από γενναία μάχη 15 ημερών η κυρία Γεννηματά έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη και το πένθος όχι μόνο τον πολιτικό κόσμο αλλά και ολόκληρη τη χώρα.

Ολόκληρη η τελευταία ομιλία της Φώφης Γεννηματά στη Βουλή:

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News