Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Οι λόγοι για την τρίτη δόση του εμβολίου - Πόσο μειώνεται ο κίνδυνος μόλυνσης


Στους λόγους που οδήγησαν στην χορήγηση τρίτης δόσης εμβολίου κατά του κορονοϊού, αναφέρθηκε και σήμερα η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου.

Όπως είπε, έντεκα φορές μικρότερο κίνδυνο να μολυνθούν με τον ιό, έχουν άτομα που έλαβαν τρίτη δόση και 20 φορές μικρότερο κίνδυνο για νόσηση.

Μίλησε για μια κρυφή και επώδυνη πανδημία του κορονοϊού που αναδεικνύεται από μελέτες με τίτλο «η ορφάνια από την covid». Σε κάθε 4 θανάτους ενηλίκων ένα παιδί χάνει το γονιό του.

Χιλιάδες παιδιά θα φέρουν το τραύμα απώλειας των γονιών τους και αυτό υπογραμμίζει την ανάγκη της πρόληψης και την διατήρηση της ψυχικής τους υγείας, είπε η κ. Θεοδωρίδου.

Αναφέρθηκε δε για άλλη μια φορά στη σημασία του εμβολιασμού και κάλεσε όλους να εμβολιαστούν.

2 σχόλια:

  1. ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΑΣΤΡΑ ΖΕΝΕΚΑ ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΒΡΕ Μ@ΛΑΚΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ 3Η ΔΟΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟ ΕΜΒΟΛΙΟ;;;
    ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΑΡΝΗΤΩΝ, ΛΟΓΩ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΜΒΟΛΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα το κανω κανονικοτατα, οι ψεκες χαιρετισματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News