Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Πέλλα: Ακυρώνονται όλες οι παρελάσεις λόγω της μεγάλης διασποράς του κορονοϊού


Να μη διεξαχθούν παρελάσεις στην Πέλλα για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 αποφασίστηκε, έπειτα από διαβουλεύσεις του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας με τους Δημάρχους και τοπικούς φορείς του Νομού μας.

Ο λόγος που οδήγησε σε αυτή την απόφαση, είναι η μεγάλη έκταση που έχει λάβει σε τοπικό επίπεδο η διασπορά της υγειονομικής πανδημίας covid-19 και για να διαφυλαχτεί η υγεία της τοπικής κοινωνίας από την απειλή της επιπλέον μετάδοσης του ιού λόγω του συνωστισμού που θα προκαλούνταν.


Θυμίζουμε, ότι ανάλογη απόφαση πάρθηκε και στην Π.Ε. Ημαθίας και στην Π.Ε. Πιερίας, καθώς τα κρούσματα στους τρεις αυτούς Νομούς, καταγράφονται καθημερινά σε ιδιαίτερα υψηλό αριθμό και σημειώνουν τα υψηλότερα ποσοστά κρουσμάτων, αναλογικά με τον πληθυσμό τους, σε σύγκριση με την υπόλοιπη την Ελλάδα. Έτσι, κρίθηκε ότι η διασφάλιση της υγείας των πολιτών και της τοπικής κοινωνίας είναι πρωταρχικός σκοπός και αποφασίστηκε να μην πραγματοποιηθεί η παρέλαση για την Εθνική Επέτειο σε καμία περιοχή.

8 σχόλια:

  1. Αλλο ένα κόλπο τηε παγκόσμιας τάξης πραγμάτων να μας αλλοιώσουν τη ταυτότητα μας ως Έλληνες. Κι ας είναι γεμάτες οι μεθ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο ΜΕΘ γράφεις πατριώτη;
      Βαρύ το εγγεφαλικο;

      Διαγραφή
    2. Ποσο ηληθιος μπορει να εισαι? Μονο αν νοσησετε οι περισσοτεροι με την καμμενη φλαντζα θα συνερθετε!!

      Διαγραφή
  2. Αισχος. Να ανακαλέσουν την απόφαση. Δεν είναι Έλληνες αυτοί που μας κυβερνούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στεναχωρέθηκα οι πατριώτες που βγαίνουν στη σύνταξη Απ τα 50;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στεναχωρηθηκαμε και εμείς οι 30ρηδες που δεν βγήκαμε στην σύνταξη και δουλεύουμε όλη μέρα. Κομπλεξαρα.. τα pride δεν κολλάνε αλλά οι παρελάσεις κολλάνε. ΓΕΝΊΤΣΑΡΟΙ

      Διαγραφή
  4. Σωστή η απόφαση...συγχαρητηρια που δε βάλατε σε κινδυνο τους πολιτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News