Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

Θεσσαλονίκη: Εκτροχιασμός τρένου με στιγμές πανικού - Θρίλερ στο τέλος του ταξιδιού από Λάρισα


Εκτροχιασμός μηχανής εμπορικής αμαξοστοιχίας σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου προς Κυριακή, στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού Θεσσαλονίκης, κοντά στις αποβάθρες επιβίβασης και αποβίβασης επιβατών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αμαξοστοιχία 3590, με αφετηρία τη Λάρισα, έφτανε στον τελικό προορισμό της, τη Θεσσαλονίκη, όταν στις 00.22 και λίγο πριν την ολοκλήρωση του ταξιδιού, οι μπροστινοί τροχοί της βγήκαν εκτός γραμμής, για άγνωστη μέχρι αιτία.

Όλοι οι επιβάτες και το προσωπικό της αμαξοστοιχίας είναι καλά στην υγεία τους. Βγήκαν με ασφάλεια μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε. 

Τα αίτια του ατυχήματος διερευνώνται και σύμφωνα με πληροφορίες, το σχετικό πόρισμα αναμένεται να εκδοθεί στα αμέσως επόμενα εικοσιτετράωρα, πιθανώς και αύριο Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News