Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Αναστολή παρελάσεων και στην Πιερία λόγω αύξησης των κρουσμάτων


Μετά την Ημαθία όπου ανακοινώθηκε ότι λόγω του επβαρυμένου επιδημιολογικού φορτίου δεν θα πραγματοποιηθούν οι παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου στον ίδιο δρόμο βαζίδει και η Πιερία.

Την ίδια στιγμή, αύριο Δευτέρα είναι προγραμματισμένη σύσκεψη των φορέων της Πέλλας, για να αποφασιστεί αν θα γίνουν οι παρελάσεις ή όχι, στη σκιά της έξαρσης των κρουσμάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την Πιερία:

Καθώς η πανδημία καλπάζει και αυξάνονται καθημερινά τα κρούσματα ασθενών από κορονοϊό (COVID-19) στην Πιερία (ενημέρωση ΕΟΔΥ), αποφασίστηκε η μη πραγματοποίηση των παρελάσεων στην Π.Ε. Πιερίας.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε με σύμφωνη γνώμη (ομόφωνα) εκπροσώπων της τοπικής κοινωνίας, της Ιεράς Μητρόπολης, της Αντιπεριφέρειας, των Δήμων Κατερίνης, Δίου-Ολύμπου και Πύδνας Κολινδρού, της Α΄θμιας και Β΄θμιας Εκπαίδευσης και του Ιατρικού Συλλόγου.

Από όλους τους φορείς εκφράστηκε η επιθυμία πραγματοποιήσεως των παρελάσεων, κάτι, όμως, που αποκλείει η αύξηση των κρουσμάτων σε ολόκληρη την Πιερία.

Οι εκπρόσωποι των θεσμικών φορέων της Πιερίας εξέφρασαν εθνική υπερηφάνια για τους αγώνες των αγωνιστών του έπους του ‘40, τιμή στους ήρωες που έπεσαν στα πεδία των μαχών και στήριξη σε κάθε άλλη εκδήλωση και δραστηριότητα που συμβάλλει στη διατήρηση της εθνικής μνήμης και καλλιεργεί την αγάπη προς την πατρίδα.

Οι υπόλοιπες εκδηλώσεις, όπως προγραμματίστηκαν, θα διεξαχθούν με λαμπρότητα, όπως απαιτεί η αξία και σημασία της Εθνικής Επετείου.

5 σχόλια:

  1. ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν όλοι φοράμε τη μάσκα στην παρέλαση, μπορείτε να μου πείτε πως θα κολλήσουμε τον ιό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα κολλήσουμε. Αλλά είσαι σίγουρος ότι θα φοράνε όλοι;

      Διαγραφή
  3. Το ίδιο πρέπει να γίνει και στην Πελλα και ειδικά στην Αριδαια που γίνεται ο κακός χαμος ήθελα να ήξερα η αρμόδιοι τι κάνουν δεν βλέπουν τα κρούσματα κάθε μερα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News