Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

ΚΙΝΑΛ: Τι συζήτησε ο Παπανδρέου με Γερουλάνο και Χρηστίδη - Κανένα θέμα ανάκλησης υποψηφιοτήτων


Το πώς θα πορευτεί το Κίνημα Αλλαγής και η προοδευτική παράταξη στις εθνικές εκλογές ώστε να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα επικεντρώθηκε η συζήτηση στις διαδοχικές συναντήσεις του Γιώργου Παπανδρέου με τους υποψήφιους για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, Παύλο Γερουλάνο και Παύλο Χρηστίδη, στη Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Παπανδρέου δεν έθεσε θέμα να αποσύρουν τις υποψηφιότητές τους.

Η συνάντηση με τον Π. Γερουλάνο κράτησε μία ώρα και όπως είπε σε δημοσιογράφους ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, «το διακύβευμα είναι η ενότητα της παράταξης», χαρακτηρίζοντας τη συζήτηση εποικοδομητική.

«Θα ακολουθηθούν οι σωστές διαδικασίες. Σήμερα δεν έχουν αλλάξει τα δεδομένα», σημείωσε ο κ. Γερουλάνος.

Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό πως ο κ. Γερουλάνος λίγο πριν τη συνάντησή του με τον Γιώργο Παπανδρέου και αρκετές ώρες μετά την εκδήλωση της πρωτοβουλίας του πρώην πρωθυπουργού, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media κάλεσμα προς τους πολίτες για να υποστηρίξουν την υποψηφιότητά του.

Ανάλογο ήταν το περιεχόμενο της συζήτησης του κ. Παπανδρέου, λίγο αργότερα με τον Παύλο Χρηστίδη. Εστιάστηκε στο να διασφαλιστούν οι διαδικασίες τόσο για την εσωκομματική εκλογή καθώς και η ενωτική πορεία της παράταξης προς τις εθνικές εκλογές.

Η συνάντηση διήρκησε περίπου 45 λεπτά και μετά ο κ. Χρηστίδης δήλωσε: «Είναι πάντα χαρά μου να μιλάω με τον Γιώργο Παπανδρέου. Ήταν μια εποικοδομητική συζήτηση».

Τις επόμενες ώρες ο Γιώργος Παπανδρέου πρόκειται να συνομιλήσει με τους Νίκο Ανδρουλάκη και Ανδρέα Λοβέρδο, ενώ αύριο Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση με τον κ. Κεγκέρογλου όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω Twitter.

7 σχόλια:

  1. ενα δενδρο επεσε στη Μπέλιτσα μεσα στο ποτάμι, σε λίγο θα βγάλει ανακοίνωση ο συριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απο την πολη έρχεσαι και στην κορφη καννελα

      Διαγραφή
    2. κ ενας βράχος 5 εκατοστά στη Τζένα ας βγάλει και γι αυτό ανακοίνωση ο Αλ6.

      Διαγραφή
    3. και ας την βγαλει ο Σηφης την ανακοινωση να ξεσκουριαση ολιγον το μουσχαρι.

      Διαγραφή
    4. Ο Σηφης ειναι απ την Αψαλο το καταλαβα.

      Διαγραφή
  2. Λεφτα υπαρχουν θα νικουσε την παραοικονομια θα τρωγαμε με χρυσα κουταλια ο ανθρωπος που εφερε καταστρεφονντας το κομμα τους κατσαπλιαδες στην εξουσια που μολις εγινε προεδρος εστησε γυμναστηριο στη χαριλαου Τρικουπη, ω ρε κατι κλωτσιες που θελετε κατι τετοι με αλλους ακομη αν ηταν στην ευρωπη θα ζεστενανε καποιο κελι, σιχαματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παπανδρεου πιασε γερα το κουπι σε σενα στηριζομαστε να διαλυσεις μια και καλη το ΠΑΣΟΚ χα...χα...χα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News