Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

Μποναμάς έως 900 ευρώ σε εκατοντάδες χιλιάδες ευάλωτα νοικοκυριά


Διπλάσιο κοινωνικό μέρισμα (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης - ΚΕΑ) θα δοθεί σε εκατοντάδες χιλιάδες δικαιούχους τον Δεκέμβριο. Τον μποναμά ύψους έως 900 ευρώ θα τον λάβουν 273.000 ευάλωτα νοικοκυριά.

Ο κ. Γιάννης Οικονόμου σημείωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ότι η κυβέρνηση έχει πει ότι θα διπλασιάσει το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), επισημαίνοντας ότι «όσο η οικονομία αποδίδει και όσο υπάρχει δημοσιονομικός χώρος, όσο ο εκσυγχρονισμός του κράτους δίνει τη δυνατότητα να έρχονται χρήματα και να ανοίγουν θέσεις εργασίας, πολλαπλασιάζονται οι δυνατότητές μας ουσιαστικά να σταθούμε στο πλευρό του κόσμου. Γιατί όσο αξίζει ένα δράμι πράξης, όσο αξίζει ότι έχουμε 70, 80 χιλιάδες εργαζόμενους σε σχέση με πριν την πανδημία, δεν αξίζει ένας τόνος θεωρία».

Σημειώνεται πως οι υγειονομικοί που σήκωσαν μεγάλο βάρος λόγω της πανδημικής κρίσης θα λάβουν δώρο.

Τέλος, για τους συνταξιούχους που λαμβάνουν κύρια και επικουρική σύνταξη κάτω από 1000 ευρώ, υπάρχει η σκέψη να τους δοθεί κάποιο βοήθημα έξτρα τα Χριστούγεννα. Η συγκεκριμένη κοινωνικό ομάδα αποτελείται από περίπου ένα εκατομμύριο συνταξιούχους.

4 σχόλια:

  1. μα γιατι να γινει αυτο; και που βρηκανε τα λεφτά; τώρα θα βγάλει ανακοίνωση ο Συριζα και θα σας φτιάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί όλα αυτά τα επιδόματα κλπ μου φαίνονται μούφες; Δηλ στην Ελλάδα [απευθύνομαι στον μέσο άνθρωπο με κοινό νου] κορονοιός στο φουλ οι μισοί αν δουλεύουν οι άλλοι μισοί ζούνε με επιδόματα, οι νέοι είναι έξω, συνταξιούχοι θα πάρουν αύξηση, επιδόματα για τη θέρμανση, επιδόματα για πληγέντες από λοιμούς σεισμούς καταποντισμούς και βάλε. Επιδόματα τώρα και σε υγειονομικούς[εμβολιασμένους ή όχι], επιδόματα επιδόματα ΑΠΟ ΠΟΥ ΛΕΦΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο άνθρωπος που κατηγορούσε τόυς προηγούμενους για επιδόματα δίνει διπλό αλληλεγγύης στους επαγγελματίες ανέργους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News