Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

Δεν είναι στραβός ο γιαλός, στραβά αρμενίζουν στο Δήμο Αλμωπίας


Άλλη μια πολιτική ήττα γνώρισε η Δημοτική Αρχή της Αλμωπίας, εξαιτίας της αναλγησίας και της έλλειψης διάθεσης για διάλογο και συνεργασία. Συγκεκριμένα, η Ετήσια Γενική Συνέλευση της δημοτικής επιχείρησης των Λουτρών προγραμματισμένη για τις 10 Σεπτεμβρίου, αναβλήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας.

Ο λόγος είναι, το γεγονός ότι σύσσωμη η αντιπολίτευση απείχε από τη Συνεδρίαση, καθώς οι παρατάξεις Χατζηδημητρίου, Μπίνου και Παρούτογλου έστειλαν αίτημα προς τον Δήμαρχο και Πρόεδρο της Επιχείρησης Χρήστο Μπάτση και ζήτησαν να οριστεί νέα ημερομηνία Συνεδρίασης, αυτή τη φορά δια ζώσης και όχι μέσω τηλεδιάσκεψης. Επικαλέστηκαν μάλιστα την τροπολογία του Υπουργείου που δίνει αυτή τη δυνατότητα και θύμισαν ότι πέρσι την αντίστοιχη περίοδο η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο.


Η αναβολή στάθηκε αφορμή για συνεργάτες του Δημάρχου, όπως ο Δημήτρης Βέσκος και ο Γιάννης Κετικίδης, για να επιτεθούν σε δημοσιογράφους που απουσίαζαν από την τηλεδιάσκεψη. Αυτός ήταν μάλλον ο καημός τους... Και ο ίδιος ο κ. Μπάτσης όμως φάνηκε να μην πήρε το πολιτικό μήνυμα και αρκέστηκε σε επιθέσεις άνευ ουσίας.

Αντί να κατανοήσουν πως... στραβά αρμενίζουν, συνεχίζουν να ζούνε στη δική τους πραγματικότητα. Αντί να αναρωτηθούν τι φταίει που δεν μπορούν πλέον ούτε να σχηματίσουν απαρτία, συνεχίζουν να ασχολούνται με ζητήματα άνευ σημασίας. Αντί να αποδεχτούν το δίκαιο αίτημα της αντιπολίτευσης, συνεχίζουν να έχουν σε "καραντίνα" το Δημοτικό Συμβούλιο και με πρόσχημα την πανδημία να κρύβουν τα δεκάδες προβλήματα κάτω από το χαλί.

1 σχόλιο:

  1. Κάντε κάτι Ανατολική Αλμωπια
    Σκουπίδια χόρτα κλαδιά
    Λακουβες λάμπες βοήθεια στο σπίτι σχολεία καθαρά με ασφάλεια Καθαριότητα Καθαριότητα η καθημερινότητα του πολίτη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News