Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Μητσοτάκης για εκλογές και Τσίπρα: «Οι γαλοπούλες δεν βιάζονται να έρθουν τα Χριστούγεννα»


Το μήνυμα ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετρατία ως το 2023 και δεν προτίθεται να πάει σε πρόωρες εκλογές έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης λέγοντας ότι «η κυβέρνηση θα εξαντλήσει τη συνταγματική της θητεία. Θέλω τη νίκη στις εκλογές και γι’ αυτό σχεδιάζουμε σε ορίζοντα δεκαετίας».

Τι έχω να κερδίσω από τις πρόωρες εκλογές;

«Θα ήθελα να μείνετε στις δικές μου διαβεβαιώσεις. Έχω μπλεχτεί με το τι ζητάει ο κ. Τσίπρας. Αυτό που ξέρω είναι ότι κατά κανόνα οι γαλοπούλες δεν βιάζονται για να έρθουν τα Χριστούγεννα».

Απαντώντας σε σχετική επόμενη ερώτηση ο πρωθυπουργός σημείωσε: «Τι θα είχα να κερδίσω από τις πρόωρες εκλογές, όπου παρά τις όποιες αναταράξεις, απολαμβάνω της εμπιστοσύνης των πολιτών;».

Τα εκλογικά διλήμματα του 2015

«Είναι πολύ αισιόδοξος για την πορεία της ελληνικής οικονομίας. Οι συνθήκες θα είναι κατάλληλες όταν θα ζητήσουμε εκ νέου την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού» συνέχισε και αναφερόμενος εν τάχει στα εκλογικά δικλήμματα του 2023, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι «θα κριθεί η αξιοπιστία αυτής της κυβέρνησης με την αξιοπιστία της προηγούμενης κυβέρνησης».

Πρόσθεσε δε με νόημα: «Στο τέλος της τετραετίας θα συγκριθεί η επιλογή μιας παράταξης που λέει ότι θέλει να είναι αυτοδύναμη, με την επιλογή της άλλης παράταξης που δεν καταλαβαίνω ποια είναι, όταν μιλάει για προοδευτική διακυβέρνηση. Να κυβερνήσει ο κ. Τσίπρας με τον κ. Βαρουφάκη; Δεν νομίζω ότι οι Έλληνες θέλουν να επιστρέψουν στο 2015».

Διεκδικούμε αυτοδυναμία και στην πρώτη κάλπη, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στο γεγονός ότι οι επόμενες εκλογές θα γίνουν με απλή αναλογική.

8 σχόλια:

  1. Επειδή κ. Μητσοτάκη και εσύ είσαι μια από τις γαλοπούλες, μη βιάζεσαι να έρθουν τα Χριστούγεννα. Τουτέστιν εκλογές. Και αυτά περί επιδομάτων, τη στιγμή που η ανεργία χτυπάει κόκκινο, είμαι σίγουρος ότι δεν χρεώνονται σε σένα ούτε και σε μένα που είμαι περίπου σύγχρονός σου. Αλλά στις πλάτες των παιδιών μας, μεγάλε κυβερνήτα του εκτός πραγματικότητας κόσμος σου.
    Οικονομική κρίση 12 χρόνια, χολέρα πάει στα δύο και εσύ θες να μοιράσεις χρήματα. Έτσι τουλάχιστον μας λες, γιατί ακόμα δεν τα είδαμε. Από πού βρίσκεις τα λεφτά; Αν από δανεικά τότε ο καθένας μας μπορεί να είναι πρωθυπουργός Νομίζω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΑΚΟ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΠΙΝΟΚΙΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ, ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠ ΤΗ ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δομημενο λογο κατανοητος ο Μητσοτακης, σοβαροτητα ειλικρινια αλλα 50 χρονια ΝΔημοκρατια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκτός τόπου και χρόνου είναι ο άνθρωπος! Ότι χειρότερο έχει περάσει.. πακέτο με τους δύο προηγούμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απ τη φυλακή γράφεις σκουπίδι του Κασιδιάρη; σου επιτρέπουν να εχεις κινητό;

      Διαγραφή
  5. ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΜΟΥΓΓΑ Ο "ΜΑΓΚΑΣ" ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ. ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΤΟΤΕ ΟΙ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ? ΑΑΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΠΙΚΥΡΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ. ΜΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΚΥΡΩΘΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ. ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χέσε μας ρε χουντικό σκουλίκι με τη Μακεδονία, το ψήφισε ο Αλέξης και την πούλησε πλέον ειναι αργά για δάκρυα.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News