Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

Ποια χώρα κατάφερε να περιορίσει την πανδημία


Μόλις ένας θάνατος του τελευταίους μήνες. Οι εισαγωγές στα νοσοκομεία έχουν μειωθεί σε επίπεδο που σχεδόν όλοι οι περιορισμοί έχουν αρθεί. Η Ισλανδία ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον αφού κατάφερε να τιθασεύσει την πανδημία και ο πληθυσμός της δεν κινδυνεύει πλέον από τον κορωνοϊό.

Η χώρα κατάφερε να πείσει 9 στους δέκα ενήλικους να κάνουν τουλάχιστον μία δόση των εμβολίων, και ένα πολύ ικανοποιητικό ποσοστό σε άτομα μεγάλης ηλικίας έχουν εμβολιαστεί και με τις δόσεις.

Η χώρα αυτή τη στιγμή έχει τον υψηλότερο αριθμό κρουσμάτων, αλλά ελάχιστοι καταλήγουν στα νοσοκομεία, ενώ πολύ μικρός είναι και ο αριθμός αυτών που νοσούν με συμπτώματα.

Έτσι ενώ η χώρα βρίσκεται στο επίκεντρο του ιού έχει χτίσει μια προστασία του συστήματος υγείας της και κυρίως ο πληθυσμός της δεν κινδυνεύει από βαριά νόσηση.

Η Ισλανδία πήρε πίσω τα μέτρα για τις κοινωνικές συναθροίσεις, ενώ είναι πολύ κοντά στην οριστική μη χρησιμοποίηση της μάσκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News