Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Επική φάρσα στον αέρα όταν νόμιζε ότι μιλούσε με τον Ατζούν (ΒΙΝΤΕΟ)


Μια από τις πλέον ξεχωριστές στιγμές στο φετινό Happy Day έζησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωινό της Τετάρτης. Και αυτό καθώς οι συνεργάτες της ετοίμασαν μια φάρσα μεγατόνων!

Πιο συγκεκριμένα, όπως ετεροχρονισμένα παρακολουθήσαμε στον αέρα της πρωινής εκπομπής του Alpha, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε ζητήσει να μιλήσει με τον Ατζούν Ιλιτζαλί για τον μεγάλο τελικό του Survivor. Η αρχισυντάκτρια της εκπομπής ενημέρωσε την παρουσιάστρια πως ψάχνει τον Τούρκο παραγωγό μέχρι που… τον βρήκε!

Εκείνος όμως, θεωρητικά ο ίδιος ο Ατζούν Ιλιτζαλί, δεν θέλησε να βγει στον αέρα του Happy Day αλλά να μιλήσει ιδιωτικά στην Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά τη διάρκεια του διαφημιστικού διαλείμματος.

Η επικοινωνία που ακολούθησε ανάμεσα στους δυο, την Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον… Ατζούν Ιλιτζαλί, ήταν τουλάχιστον απολαυστική. ‘Όταν η ταυτότητα του συνομιλητή της αποκαλύφθηκε, βεβαίως, τόσο η ίδια η παρουσιάστρια όσο και η υπόλοιπη παρέα λύθηκε στα γέλια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News