Τρίτη, 8 Ιουνίου 2021

«Τσιπς» κολοκυθιού με παρμεζάνα


Έξυπνο «καμουφλάζ» για εκείνους που δεν τρώνε κολοκυθάκια

Υλικά

- 3 μεσαία κολοκυθάκια κομμένα σε ροδέλες

- 2 κ. σ. ελαιόλαδο

- 1 κ. γλ. αλάτι

- 1 φλ. τσαγιού θρυμματισμένη φρυγανιά

- 1/2 φλ. τσαγιού παρμεζάνα τριμμένη

- 1 κ. γλ. σκόνη σκόρδου

- 1 κ. γλ. ρίγανη

Εκτέλεση

Βήμα 1

Προθερμάνετε το φούρνο στους 230 βαθμούς.

Βήμα 2

Σε ένα μπολ ανακατέψτε τα κολοκυθάκια με το ελαιόλαδο και το αλάτι.

Βήμα 3

Σε ένα άλλο μπολ ανακατέψτε την παρμεζάνα με τη φρυγανιά, τη σκόνη σκόρδου και τη ρίγανη.

Βήμα 4

Βυθίστε τα κολοκυθάκια στο μείγμα της παρμεζάνας και από τις δύο πλευρές και τοποθετήστε σε λαδόκολλα σε ένα ταψί.

Βήμα 5

Γαρνίρετε με το μείγμα της παρμεζάνας που περίσσεψε και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 14- 16 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News