Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

Πότε πέφτει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος


Οι πολύ καλές καιρικές συνθήκες μας κάνουν να σκεφτόμαστε την επόμενη αργία μετά το Πάσχα. Έρχεται λοιπόν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος τη Δευτέρα 21 Ιουνίου και μάλιστα με ελεύθερες τις μετακινήσεις για την περιφέρεια, καθώς το μέτρο της απαγόρευσης αίρεται το Σάββατο 15 Μαΐου, μία μέρα μετά το άνοιγμα του τουρισμού.

Μετά του Αγίου Πνεύματος ακολουθεί η αργία του Δεκαπενταύγουστου, ημέρα Κυριακή και ακολουθούν:

- Ημέρα του Όχι 28 Οκτωβρίου 2021 Πέμπτη

- Χριστούγεννα 25 Δεκεμβρίου 2021 Σάββατο

- Δεύτερη ημέρα Χριστουγέννων 26 Δεκεμβρίου 2021 Κυριακή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News