Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

Αριδαία: Σοκάρει ο θάνατος σκύλου - Άγνωστος το χτύπησε στο κεφάλι


Ανακοίνωση του Συλλόγου Φίλων Ζώων Αριδαίας "Η Ελπίδα":

Ένα αποτρόπαιο γεγονός μας συγκλόνισε αυτές τις μερες. Την Παρασκευή 26 του μηνός μας ειδοποίησαν παιδιά για ένα σκυλάκι τύπου λυκόσκυλο που χτυπιόταν στον δρόμο.

Σπεύσαμε αμέσως μαζί με τα παιδιά που μας υπέδειξαν το ζωο. Στην αρχη πιστέψαμε ότι ήταν επιληπτική κρίση γιατί το ζωο μετά από μερικά λεπτα σηκώθηκε και περπάτησε.


Το βράδυ τις ίδιας ημέρας μας ειδοποίησαν από το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής για ένα σκυλι με τα ίδια συμπτώματα .Σπεύσαμε αμέσως μαζί με τον Αντιδήμαρχο Χρήστο Χατζηγιαννιδη και διαπιστώσαμε ότι ήταν το ίδιο σκυλι.

Πηραμε το ζωο και το πήγαμε στον κτηνίατρο Κύριο Παλαμιδα και διαπιστώθηκε ότι το σκυλι ήταν χτυπημένο στο κεφάλι προφανώς με ξύλο γιατί δεν είχε καθόλου εκδορές.

Μπήκε στον όρο και ακολούθησαν το πρωτόκολλο για αυτές τις περιπτώσεις.

Δυστυχως όμως αφού εδωσε τον αγώνα του,σήμερα πρώτη του μηνος κατέληξε ,δεν τα κατάφερε,η ζημιά σύμφωνα με τον κτηνίατρο ήταν πολύ μεγάλη.

Το ζωο αυτό σίγουρα θα το γνωρίζετε όσοι ζείτε στην Αριδαια ,ήταν ένα υπέροχο πλασμα,πάντα μαζί με τα παιδιά,τόσο με τα ποδήλατα όσο και με τα πόδια,μαζί τους στο παιχνίδι και στην βόλτα,ήταν το φιλαράκι τους.

Ποιος άνθρωπος,νοήμον ον θα έκανε κάτι τέτοιο;σε τι τον ενόχλησε το ζωο;σε τίποτα φίλοι μου,κακία και τίποτα άλλο.

Εαν κάποιος γνωρίζει για το περιστατικό ας μας ενημέρωση,τέτοιες ενέργειες δεν πρέπει να μένουν ατιμώρητες .

Εδώ θελουμε να ευχαριστήσουμε τον Κύριο Χατζηγιαννιδη Χρήστο και τις Κύριες Νοπη Ρωμανιδου και Δελογλου Δημητρα που ανέλαβαν τα κτηνιατρικά εξοδα.

Ο προεδρος

7 σχόλια:

  1. Εκεί που το είδανε τα παιδιά πρώτα δεν υπάρχει καμιά κάμερα εκεί τριγύρω σε μια οικοδομή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ανθρωπος; αποκαλειτε ανθρωπο αυτο το κτηνος; να ξερει το καθαρμα οτι ολα εδω πληρωνοντε, θα το νιωσει συντομα απ τον θεο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζει ότι δε θα τον βρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν ειναι δυνατον το αγαπημενο σκυλακι του γιου μου.οποτε το εβλεπε ετρεχε να το δει απο κοντα,να το χαιδεψει και να παιξουνε.ποιο κτηνος μπορεσε να κανει τοσο κακο που και το ζωο κατεληξε αλλά και η χαρα των παιδιων στις δυσκολες μερες που παιρναμε δεν τον συγκινησε ποιο κτηνος το εκανε αυτο να πσραδωθει για να τιμωρηθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εσείς με την τόσο αγάπη στη ψυχή σας...τι τιμωρία θα θέλατε για τον ένοχο? Αποκαλύψτε τώρα την αληθινή ψυχή σας.Γράψτε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να εφαρμοστεί ο νόμος. Υπάρχει σαφές νομοθετικό πλαίσιο γι' αυτές τις περιπτώσεις. Αρκεί να βρεθεί υλικό από κάμερες ώστε να ταυτοποιηθεί ο δράστης. Τα υπόλοιπα είναι δουλειά της δικαιοσύνης.

      Διαγραφή
  6. Όχι ο μάγκας ήταν καλό σκυλάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News