Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2021

Συναντήσεις του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου Εδεσσας


Δυναμικά φαίνεται ότι ξεκίνησαν τα μέλη του νεοσύστατου συλλόγου φίλων του Νοσοκομείου Εδεσσας καθώς ήδη έχουν πραγματοποιήσει συναντήσεις ενόψει της συγκρότησης σε σώμα, της εθελοντικής τους ομάδας.

Την περασμένη Τρίτη πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Νοσοκομείο Εδεσσας παρουσία του Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Δόντσου, των κυριών Χρήστου, Κατσικά και του κ. Μπαδινάκη. Την εθελοντική ομάδα εκπροσώπησαν στη συνάντηση ο δικηγόρος και ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Δ Εδεσσας Ξυλουργίδης Αντώνης, η γνωστή από την πολιτιστική της δράση Ροζαλία Γαβριηλίδου, η Δήμητρα Σουλιώτη, επιχειρηματίας και καλλιτέχνιδα και η δημοσιογράφος Μαρία Βαγουρδή.


Στην συζήτηση αναδείχθηκαν οι απόψεις των δύο πλευρών σε εξαιρετικό κλίμα, ενώ ήδη καταρτίσθηκε πίνακας με τις ανάγκες που υπάρχουν για την στήριξη του Νοσοκομείου καθώς όπως τονίστηκε η πανδημία ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει η περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες. Μετά την συνάντηση στο Νοσοκομείο, οι εκπρόσωποι της πρωτοβουλίας συναντήθηκαν με τον πρώην Διοικητή του Νοσοκομείου Εδεσσας, κ. Χρήστο Κίτσο, ο οποίος προσέφερε, έπειτα από πολυετή θητεία ως Διοικητής των Νοσοκομείων Εδεσσας και Βέροιας, πολύτιμες σκέψεις σε ότι αφορά την λειτουργία, την στόχευση και τις δράσεις του συλλόγου αλλά και τις αδυναμίες που παρατηρούνται στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Τονίστηκε δε η σημασία των λέξεων εθελοντισμός και φίλος του Νοσοκομείου ως απαρχή για την ουσιαστική επίτευξη των στόχων που τέθηκαν. Οι συναντήσεις με φορείς των Δήμων Εδεσσας, Αλμωπίας και Σκύδρας θα συνεχιστούν ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι εγγραφές νέων μελών στην κοινή αυτή προσπάθεια.

Σύλλογος Φίλων του Νοσοκομείου Εδεσσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News