Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2021

Ευχαριστήριο του Προέδρου της Νέας Ζωής προς το Δήμο Σκύδρας


Ευχαριστήριο προς τη Δήμαρχο Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Σκύδρας Νίκο Χατζηιωαννίδη

Μετά και τις τελευταίες εργασίες που πραγματοποίησε η ΔΕΥΑ Σκύδρας, με την τοποθέτηση των νέων βελτιωμένων φίλτρων, ένα χρόνιο πρόβλημα φαίνεται πως φτάνει στη λύση του για το νερό της Νέας Ζωής.


Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τη Δήμαρχο Σκύδρας κ. Ιγνατιάδου Αικατερίνη και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Σκύδρας κ. Χατζηιωαννίδη Νικόλαο για τη λύση που έδωσαν στο χωριό μας για το πόσιμο νερό.

Ξυλουργίδης Ανέστης

Πρόεδρος Τ.Κ. Νέας Ζωής

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News