Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Πήγε, φωτογραφήθηκε και απήλθε - Αδιαφορία του Χρ. Μπάτση για τους επαγγελματίες του τουρισμού


ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΑΙΠΕΔ ΓΙΑ ΤΑ ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ

Ο Δήμος Έδεσσας έδειξε τον δρόμο. Έδειξε πως αν υπάρχει διάθεση και ικανότητα, υπάρχουν τρόποι για να στηριχθεί η τοπική κοινωνία. Έτσι, εξέδωσε ομόφωνο ψήφισμα, με το οποίο στηρίζει δυναμικά τους επαγγελματίες και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο.

Ουσιαστικά, ο Δήμος Έδεσσας έκανε αυτό που δεν κάνει ο Δήμος Αλμωπίας. Τι κι αν οι Σύλλογοι του Λουτρακίου κάνουν συνεχείς εκκλήσεις. Τι κι αν ζητούν στήριξη. Τι κι αν εκφράζουν τις αγωνίες τους. Ο Δήμος Αλμωπίας είναι απών.

Πήγε ο κ. Μπάτσης στον Υπουργό Τουρισμού. Τον Υπουργό που προωθεί το «μοντέλο ΤΑΙΠΕΔ» για τα ιαματικά λουτρά της χώρας. Και αντί να αντιδράσει, αντί να μεταφέρει τα δίκαια αιτήματα της τοπικής μας κοινωνίας, αντί να διεκδικήσει και να παλέψει, φωτογραφήθηκε μαζί του. Τι μήνυμα στέλνει με αυτόν τον τρόπο; Ότι μάλλον όλα πάνε καλά. Δεν πάνε όμως… Και αυτό το γνωρίζουν από πρώτο χέρι οι άνθρωποι που έχουν επενδύσει στις επιχειρήσεις τους και δεν έχουν τη στήριξη που θα άξιζαν.

10 σχόλια:

  1. Δεν κατάλαβα.
    Πως τους στηρίζει ο δήμος έδεσσας. Τους δίνει χρήματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εισουν μπροστά στη συζήτηση και ξέρεις τι είπαν; Έλεος δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για ρώτα πόσα έχουν πάρει οι Λουτράκιοτες από το κράτος και μετά μίλα Σταύρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 10.45 ΔΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ
    ΣΤΗ ΕΔΕΣΣΑΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕ
    ΣΗΜΕΡΗΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ .ΕΞΥΠΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βαφειάδη η ημιμάθεια σκοτώνει. Ξέρεις τι πόσα πήρανε τα ξενοδοχεία στο Λουτράκι; πολύ χρήμα να ξέρεις. μισά άρθρα γράφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 4.58 απο της 120 που ασχολουντε με τουρισμο

    Πηραν 15 απο τους 15 η 5 πηραν 50.000
    Και η 10 μεσω ορο 12000 ο καθενας
    Και 105 πηραν το 000 μηδεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέστα 8.17 γιατί μας τα έχουν κάνει νταούλια οι ημιμαθείς όπως ο 4.58 και ο 1.37!!

      Διαγραφή
  7. alla kai na pirane lefta apo tin tzepi toy ta edose o periergos? komplexiki k mizera anthropakia.
    Dimarxe ayto den einai ntisimo na pas se ypoyrgio signomi kiolas :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όταν επισκέπτεσαι υπουργικό στέλεχος, με τέτοια αμφίεση ελαφρότητας, να αναμένεις να έχεις και την αντίστοιχη συμπεριφορά, ελαφρότητας. Εντροπή του. Εκπροσωπεί του Δημότες του, όχι τον εαυτό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ..ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΗΝ ΟΟΟ ΞΕΡΕΤΕ? ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑΤΕ.. ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΜΑΥΡΑ ΟΛΑ.. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΩΣΗ ΕΣΟΔΩΝ.. ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΕΠΕΙΧΗΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.. ΠΗΡΑΝ ΚΑΛΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ.. ΑΡΑ.. ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News