Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Δήμος Έδεσσας: Διαδικτυακή εκδήλωση για τον Σχολικό Εκφοβισμό


Διαδικτυακή εκδήλωση για τον «Σχολικό Εκφοβισμό» από τον Δήμο Έδεσσας και την Δ/νση Α’βάθμιας Εκπ/σης Πέλλας

Ο Δήμος Έδεσσας και η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας διοργανώνουν διαδικτυακή επιμορφωτική συνάντηση με θέμα «Σχολικός εκφοβισμός», την Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021 και ώρα 7.15 μ.μ.

Ομιλητές-τριες:

- Βάιος Νταφούλης, παιδοψυχίατρος, Δρ Α.Π.Θ., Διευθυντής Παιδοψυχιατρικού Τμήματος ΓΝΘ Ιπποκράτειου

- Έλενα Ράπτη, Βουλευτής, Συντονίστρια της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» (για την πρόληψης της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης)

- Αλέξανδρος Κόπτσης, Περιφερειακός Διευθυντής Εκπ/σης Κεντρ. Μακεδονίας.

Στη διάρκεια της διαδικτυακής συνάντησης, που απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και γονείς, θα γίνει παρουσίαση του προγράμματος Live Without Bullying του ΚΜΟΠ (Κέντρου Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας) από την Δρ. Αντωνία Τορρένς, Εκπαιδευτική Ψυχολόγο. Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος κ. Μαρία Σαμολαδά.

Μπορείτε να συμμετάσχετε, πραγματοποιώντας εγγραφή: ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Η διαδικτυακή εκδήλωση θα μεταδοθεί από τον σύνδεσμο: ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2381350758.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News