Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Γεωργιάδης: Θα ανοίξουν τον Μάιο οι χώροι εκδηλώσεων


Νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ που θα είναι εστιασμένο στην εστίαση, με στόχο την περαιτέρω στήριξη του κλάδου ενόψει της επαναλειτουργίας του, η οποία όπως είπε «πλησιάζει», ανακοίνωσε από τη Βουλή ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Σύμφωνα με τον skai.gr εκτίμησε ότι οι χώροι εκδηλώσεων όπως τα κτήματα που τελούνται γάμοι και οι εταιρίες catering, θα ανοίξουν από τις αρχές Μαΐου.

«Ζητώ συγγνώμη από όσες επιχειρήσεις έμειναν κλειστές. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι ως Υπουργός θα έπρεπε να σχεδιάζω πως θα κλείνω επιχειρήσεις και πως θα μπαίνει λιγότερος κόσμος στα μαγαζιά. Θα πρέπει όμως και οι επιχειρηματίες να καταλάβουν ότι δεν ήταν μια απόφαση που την πήραμε ελαφρά τη καρδία. Επιλέξαμε όμως να χαθούν χρήματα για να μη χαθούν ζωές. Αυτή είναι η πραγματικότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ο υπουργός εκτίμησε ότι στην Επιστρεπτέα 6, οι επιχειρήσεις της εστίασης που παρέμειναν όλο τον Ιανουάριο κλειστές, θα έχουν πλεονέκτημα στη στήριξη έναντι εκείνων που λειτούργησαν έστω και με αυστηρά μέτρα, καθώς έχει σχεδιαστεί να είναι μηνιαία.

2 σχόλια:

  1. Ο ΠΟΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πάντα με προφυλάξεις και αποστάσεις.Τα κοπάδια τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News