Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021

Ο αμερικάνικος τρόπος που θα απογειώσει τις τηγανητές πατάτες σου


Οι πατάτες είναι ένα εύκολο και γρήγορο φαγητό είτε για μεσημέρι είτε για βράδυ. Πιθανόν να μην πετυχαίνεις, όμως να τις κάνεις τραγανές με αποτέλεσμα να απογοητεύεσαι θέλοντας μια διαφορετική γεύση.

Υπάρχει ο λεγόμενος αμερικάνικος τρόπος τηγανίσματος που το σίγουρο είναι ότι θα σε κάνει να ξεχάσεις αυτά που ήξερες και θα απογειώσει τη γεύση από τις τηγανητές πατάτες σου. Είναι απλός και εύκολος…

Σκουπίζεις καλά τις πατάτες με χαρτί κουζίνας για να στεγνώσουν τελείως και τις πετάς στο κρύο λάδι. Στη συνέχεια δυναμώνεις την φωτιά και περιμένεις να τηγανιστούν για περίπου 20-25 λεπτά.

Για ακόμη πιο ιδιαίτερη γεύση, δοκίμασε να ρίξεις στο τηγάνι 1/4 κρεμμυδιού, 5 λεπτά πριν τελειώσει το τηγάνισμα για να πάρουν το άρωμα. Μόλις βγάλεις τις πατάτες από το τηγάνι, τις στεγνώνεις πάντα από το λάδι σε παχύ χαρτί κουζίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News