Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

Σάκης Αρναούτογλου: «Έχουμε χρόνια να δούμε τέτοια βαρυχειμωνιά»


Για κακοκαιρία με πυκνές χιονοπτώσεις και καταιγίδες προειδοποιεί ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, κάνοντας λόγο για «βαρυχειμωνιά που έχουμε να δούμε χρόνια».

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε πολλά μέρη της Ελλάδας, όπως και στην Αθήνα.

Πιο αναλυτικά, ο γνωστός μετεωρολόγος μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ, υπογράμμισε ότι η κακοκαιρία θα κάνει την εμφάνισή της το Σάββατο, προειδοποιώντας τους οδηγούς ορισμένων περιοχών να χρησιμοποιήσουν αντιολισθητικές αλυσίδες.

«Το πρωί του Σαββάτου θα υπάρξουν πυκνές χιονοπτώσεις στη Μακεδονία, την Ήπειρο και την Δυτική – Βορειοδυτική Θεσσαλία. Μέχρι το απόγευμα και ιδιαίτερα το βράδυ, όλη η Βόρεια Ελλάδα, θα έχει πυκνές χιονοπτώσεις. Αν χρειαστεί να μετακινηθείτε, να έχετε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες, ακόμη κι αν είστε σε μεγάλη πόλη. Βροχές και καταιγίδες στα Δυτικά, ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα βροχερός καιρός, αλλά πολύ κρύος και με πυκνές χιονοπτώσεις», σημείωσε στη πρόγνωση του.

Για την Κυριακή τόνισε ότι «έχουμε χρόνια να δούμε τέτοια βαρυχειμωνιά, η οποία θα επηρεάσει την κεντρική και βόρεια Ελλάδα» συμπληρώνοντας ότι «σχεδόν παντού θα κάνει την εμφάνισή του ο χιονιάς.

Την Κυριακή στα Κεντρικά και στα Βόρεια θα χρειαστούν αντιολισθητικές αλυσίδες, ακόμη και στο κέντρο των πόλεων, ίσως και μέσα στη Θεσσαλονίκη». Τη Δευτέρα πυκνές χιονοπτώσεις θα έχουμε σε Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησο και σε όλη την Αττική.

«Σχεδόν σε όλη την Αττική, μέχρι τα παραθαλάσσια τμήματα, δεν αποκλείεται κατά την διάρκεια της Δευτέρας και κυρίως το δεύτερο μισό της ημέρας να έχουμε χιονοπτώσεις, ιδιαίτερα πιο πυκνές σε πιο ορεινές και βόρειες περιοχές» σημείωσε.

Δείτε την πρόβλεψή του:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News