Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

Λουτρά: Υποτονική και με καθυστέρηση η αντίδραση του Χρ. Μπάτση


ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟ

Πολλές είναι οι επικρίσεις που δέχεται τις τελευταίες μέρες ο Χρήστος Μπάτσης, σε σχέση με τον τρόπο που διαχειρίζεται το ζήτημα που έχει προκύψει με τα Λουτρά Πόζαρ.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Κυβέρνηση θέλει να ιδρύσει Ανώνυμη Κρατική Εταιρία στα πρότυπα του ΤΑΙΠΕΔ, που θα διαχειρίζεται τις ιαματικές λουτροπόλεις. Ουσιαστικά, θέλει να πάρει τα Λουτρά από το Δήμο και να τα διαχειρίζεται κεντρικά.

Ο κ. Μπάτσης μετά από ερωτήσεις Δημοτικών Συμβούλων έτρεξε πίσω από τις εξελίξεις και συγκάλεσε εκτάκτως τη Γενική Συνέλευση των Λουτρών την ερχόμενη Δευτέρα, για τη συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος. Ωστόσο, το ερώτημα που προκύπτει είναι για ποιο λόγο συγκλήθηκε η Γενική Συνέλευση και όχι το Δημοτικό Συμβούλιο που είναι το ανώτατο θεσμικό όργανο, όπως έκαναν οι περισσότεροι εμπλεκόμενοι Δήμου (π.χ. Γρεβενών, Κω που έχουν ήδη πάρει αποφάσεις). Πολλοί μάλιστα θεωρούν, ότι θα έπρεπε να γίνει σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου, στην οποία να κληθούν Περιφέρεια, Βουλευτές, ακόμα και τοπικοί φορείς και Σύλλογοι που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού, ώστε να υπάρξει δυναμική αντίδραση.

Την ίδια στιγμή, πολλές είναι οι επικρίσεις που δέχεται ο κ. Μπάτσης, καθώς πήγε στην Αθήνα και φωτογραφήθηκε δίπλα στον Υπουργό Τουρισμού κ. Θεοχάρη, ο οποίος είναι ουσιαστικά ο άνθρωπος που προωθεί αυτό το σχέδιο νόμου. Και μάλιστα, δεν φρόντισε να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο για τις επιδιώξεις της Κυβέρνησης πριν επισκεφτεί το Υπουργείο, ώστε να έχει μαζί του έστω ένα ψήφισμα να επιδώσει στον Υπουργό.

4 σχόλια:

  1. ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΜΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κάνε ένα γκάλοπ αν έχεις @@@@@@@. πόσοι θέλουν τα λουτρά να τα διαχειρίζεται ο δημος... μόνο αυτοί που έφαγαν και τρων με την κουτάλα θέλουν τα λουτρα στον δήμο σταύρωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δύο γάιδαροι μαλωνανε σε ξενο αχυρωνα, τα λουτρά ανήκουν στο Λουτράκι κατά 51%

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News