Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Ο παπά-Νικόλας που άγιασε μόνος του τα νερά της Άρνισσας (ΦΩΤΟ)


Ο παπά-Νικόλας της Άρνισσας. Τον βρήκαμε χθες μόνο του, να αγιάζει τα νερά.

Το έργο στην ουσία του χωρίς μεγάλες δηλώσεις και εντυπωσιασμούς, όπως αυτές που ακούμε τον τελευταίο καιρό.

"Δεν γινόταν να μην έρθω, δεν θα ησυχαζα " μας είπε... Ας μας φωτίζουν τέτοια παραδείγματα όποια πίστη και αν κουβαλάμε.


* Οι φωτογραφίες δημοσιεύονται έπειτα από την απόλυτη έγκρισή του

Φωτογραφίες - κείμενο: fb Eleftheria Liparini

8 σχόλια:

  1. Φτάσαμε στο σημείο ο Ερντογάν να επιτρέπει στον κεράτιο κόλπο να γιορτάσουν τα Θεοφάνεια κανονικά κι εδώ που είμαστε χώρα ορθόδοξη να κυνηγάνε τους πιστούς.Τι άλλο θα δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αγαπητέ κύριε 10:02 ο Ερντογάν είναι αδιάφορος για τέτοια μικρά γεγονότα.Κοτσάνα γράψατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν λέει Ερντογάν μεταφορικά εννοεί τις τουρκικές αρχές και όχι προσωπικά τον Ερντογάν. Και δεν είναι μικρό γεγονός ο αγιασμός των υδάτων.Η ουσία είναι ότι εδώ απαγορεύτηκε σε μια ορθόδοξη χώρα.

      Διαγραφή
  3. Δεν πειραζει ...μια χρονια ειναι θ περασει!! Ειναι γοα την υγεια μας!! Για να παραμεινουμε στην γη και τα επομενα χρονια να ακολουθησουμε τον παπα Νικολα στον αγιασμο!!Ενα μεγαλο μπραβο στον πραγματικο ποιμεναρχη!! Και του χρονου με υγεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ καλα τα λες αλλα διαβασε τους παραπανω σχολιαστες που τελικα με αυτο που κανανε τα Θεοφανια θα αρχισουν να πεθαινουν ανθρωποι, αλλα τι τους νοιαζει, ενα και το αυτο με τους μουσουλμανους, γρασο στα ματια.

      Διαγραφή
    2. Τι πλύση εγκεφάλου έχεις φάει ρε φίλε!

      Διαγραφή
  4. Μπραβο στον παπουλη.Σωφρον κ Σοφος τετοιους ιεραρχες θελει η Ορθοδοξια της ουσιας.Η πιστη ειναι πιστη κ υπαρχει παντου δεν θελει φανατισμους κ επιδειξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τόσο ξεδιάντροποι είναι στα κανάλια των Αθηνών που έπαιξαν βίντεο του 2015 και το παρουσίασαν σαν τωρινό το 2021 .(ιερέας στο κα'ί'κι με τον κοσμο χωρις μάσκα να πετά το σταυρό στη θάλασσα στη Νάξο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News