Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

Προσλαμβάνει εργάτες καθαριότητας ο Δήμος Αλμωπίας


Δείτε το σχετικό έγγραφο:


 

3 σχόλια:

  1. Η ΑΡΙΔΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ....ΕΠΙΕΠΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΟ ΙΚΑ ΜΕΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.....Ο ΚΕΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟς ΜΕΣ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ.......ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΧΑΛΙΑ......ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ??????ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τίθεται και θέμα τόσο ατομικής όσο και συλλογικής ευθύνης αν θέλουμε να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Είναι εύκολο να στοχοποιουμε άτομα και φορείς βγάζοντας την ουρά απέξω. Οι υπάλληλοι καθαρότητας στην τελική είναι οι τελευταίοι που ευθύνονται(μεταξύ μας; και καθόλου).Υποτίθεται πως εχουν οριστεί αρμόδιοι στον εκάστοτε τομέα που τους κατευθύνουν.. Το πρόβλημα ξεκινάει λοιπόν από την κοινωνία.. Έχει τύχει να περνάς σήμερα ως πολίτης από την Αριδαία βλέποντας την να είναι πεντακάθαρη και μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες τα σκουπίδια όχι εντός του κάδου δεν είναι αλλα σε λίγο πεταμένα μέχρι και σε οροφές. Πρώτα ξεκινάει από εκεί το πρόβλημα και έπειτα στην έλλειψη εργατών καθαριότητας. Είναι δύο πράγματα αλληλένδετα.. Αν δεν υπάρξει συνειδητοποίηση δεν θα φτάσουν ποτέ όσες προσλήψεις και να γίνουν.

      Διαγραφή
  2. Ας ανακοινώσει τα ονόματα αφού είδη ξέρουν. Έχει δίκαιο ο 4και51 κρύβονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News