Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Χρ. Μπάτσης για κορονοϊό: «Πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο όλοι μαζί»


Δήλωση του Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση:

Παρατηρούμε όλοι, ότι τα κρούσματα στην περιοχή μας αντί να μειώνονται, αυξάνονται. Πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο όλοι μαζί.

Τα αποτελέσματα δυστυχώς είναι δυσάρεστα και έχουν αυξητική τάση. Η Αλμωπια καθημερινά θρηνεί όλο και περισσότερους συνανθρώπους μας. Τώρα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα όλοι, από τον πιο μικρό έως τον πιο μεγάλο τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας. ΜΑΣΚΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ. Δεν το βλέπουμε χαλαρά, αλλά ούτε και φοβόμαστε απλά προφυλασομαστε.

Η συνεργασία από όλους μας σε αυτή την κρίσιμη στιγμή είναι μονόδρομος. Ας προσπαθήσουμε να σπάσουμε τον κρίκο του Κορωνοϊού. Με υπομονή, αισιοδοξία, θετική σκέψη και συνεργασία θα τα καταφέρουμε. Απευθύνω κάλεσμα προς την πολιτεία για περαιτέρω ενίσχυση των νοσοκομείων του Νομού Πέλλας. Πιστεύω ότι μπορούμε όλοι μαζί, να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οπότε δεν φοβόμαστε, προφυλασομαστε και σεβόμαστε χωρίς να υποτιμούμε τα προτεινόμενα μέτρα ατομικής προστασίας.

Ο Κορωνοϊός πρέπει να γίνει μια ανάμνηση που δυστυχώς αφήνει πίσω του θύματα φίλους μας και γνωστούς μας, μέχρι εκεί. Ας κοιτάξουμε όλοι μαζί το μέλλον. Προσέχουμε για να έχουμε την υγεία μας πάνω από όλα και μετά όλα τα άλλα. Τα πράγματα είναι σοβαρά και σοβαρά, θα τα αντιμετωπίσουμε.

9 σχόλια:

  1. Φόρα μάσκα ρε που θες να κάνεις και υποδείξεις,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Απευθύνω κάλεσμα προς την πολιτεία για περαιτέρω ενίσχυση των νοσοκομείων του Νομού Πέλλας." Είπε και δήλωσε!
    Για να πληροφορηθείς:Ο νέος προϋπολογισμός προβλέπει μείωση των κονδυλίων κατά τουλάχιστον 600 εκατ. ευρώ.
    Γενικώς εκφράζουμε ευχές για τα μάτια. Όταν η πραγματικότητα τις συντρίβει κάνουμε την πάπια.
    Εμείς οι φουστανελοφόροι "πατριώτες".
    Άμετε από δω παπατζήδες που κάνετε παιχνίδια με τις ζωές των ανθρώπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχεις το θράσος να κανεις έκκληση προς τους πολίτες, ποιος; Εσύ που σφυριζες αδιάφορα τόσο καιρό; Εσύ που εμφανίζουν σε ναούς και τελετές χωρίς μάσκα δίνοντας ως πρώτος πολίτης το κακό παράδειγμα; Τουλάχιστον, σιωπή. σεβασμό στους νεκρούς μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμεις κλειστηκαμε στα σπιτια μας. Κλεισαμε τα μαγαζια μας. Εσυ τι κανεις; εχεις εξαφανιστει παντελώς και μονο απο αναρτησεις βλεπουμε οτι υπαρχει δημαρχος. Α και μαζεψε εκεινο το βλημα που θελει να λεγεται και αντιδημαρχος, το μανεκεν ντε που διαφημιζει χριατουγεννιατικες καλτσουλες το γλυκο μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. «Πήγαινε σε παρακαλώ. Εμετρήθης, εζυγίσθης και ευρέθης ελλιπής»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχώς δήμαρχε, είστε κάτι λιγότερο από guest star σε αυτόν το δήμο. Είναι πολύ αργά για να παροτρύνετε τους δημότες σας να πάρουν μέτρα εφόσον εσείς ο ίδιος υποεκιμησατε την πανδημία και φτάνουμε πλέον να θρηνούμε κάθε μέρα νεκρούς στην περιοχή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οι φουστανελοφόροι "πατριώτες". ευχαριστώ 11:21 . Θυμάμαι κάποτε σε κάποια πολιτεία όλοι οι προύχοντες της εξουσίας παρακαλούσαν κάποιους άλλους να ενεργήσουν χωρίς να αναφέρουν ποιούς, αόριστα. Δηλαδή καθρεφτάκια στοτς ιθαγενείς. Ας αφήσουμε την πλάκα τα πράγματα είναι σοβαρά και τα πιό πολλά έχουν ονοματεπώνημο. Κηβέρνηση ΝΔ, Δήμαρχχοι Πέλλας ::: , Περιφερειάρχης ::::, 3 Βουλευτές ::: , Πρόδρεία νοσοκομείων και άλλοι τοπικοί παράγοντες οι οποίοι κατά καιρούς εμφανιζόταν για δημοσιότητα μόνο ::::Με τέτοια κομματική δυναμική στην κυβέρνηση ο Νομός Πέλλας (η επαρχία Αλμωπίας) μάλλον διαχειρίζεται σωστά τα κρούσματα (ανακοινώνει κάθε μέρα περισσότερα) ::::::

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εδω δεν κατάφερες να μαζέψεις τους χωριανούς σου θες να μαζέψεις ολόκληρο τον δήμο. Ααα και σαν δήμαρχος μαζι με τους αντιδημάρχους σου τηρήσετε πρώτα εσεις τα μέτρα και μη πετάτε καθημερινώς χαρταετό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εννοώ αν ήταν ο παρουτογλου δήμαρχος η ο μπινοσ όλα θα ήταν καλά ε χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News