Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Σ. Χατζηδημητρίου: «Αμφισβητούμε τον τρόπο λειτουργίας της διοικούσας παράταξης»


Στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τοποθετήθηκε ο Σάκης Χατζηδημητρίου.

Όπως είπε, "οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης παρά τις επί μέρους διαφωνίες μας, καταφέραμε να βρούμε μία κοινή συνισταμένη. Ζητήσαμε την παρουσία των εκπροσώπων των ΜΜΕ αλλά και ενδιαφερόμενων πολιτών. Αφού σας καταθέσαμε τις προτάσεις μας και βρήκαμε κλειστή την πόρτα σας, με λύπη μας αναγκαστήκαμε να μη συμμετέχουμε στις προηγούμενες Συνεδριάσεις".

Και πρόσθεσε: "Αμφισβητούμε τον τρόπο λειτουργίας της διοικούσας παράταξης και επιμένω ότι για κανέναν προηγούμενο Δήμαρχο από το 1998 έως και σήμερα δεν υπήρχε τέτοια αμφισβήτηση για τα τεκταινόμενα στο Δήμο".

Στη συνέχεια ο κ. Χατζηδημητρίου δήλωσε: "Με συνεννόηση και συναίνεση όλων των Δημοτικών Συμβούλων της αντιπολίτευσης, συντάξαμε και αποστείλαμε μια επιστολή προς τον Πρόεδρο και τη Διοικούσα παράταξη και ζητήσαμε οι Συνεδριάσεις να πραγματοποιούνται δημόσια. Επειδή η διοικούσα παράταξη έμεινε μόνη της, κάνοντας την ανάγκη φιλοτιμία, αναγκάστηκε να έρθει στη θέση μας με τόπο υποκριτικό. Αναγκαστήκατε να συρθείτε με την ουρά στα σκέλια και προσποιηθήκατε ότι τάχα γίνεται με δική σας πρωτοβουλία. Για μια ακόμα φορά χάνετε μια ευκαιρία συνεννόησης Δεν μας εκπλήσσεστε ούτε μας ξεγελάτε πια. Προσπαθείτε όμως να ξεγελάσετε τους πολίτες, όπως και τους εκπροσώπους του Τύπου που έως τώρα δεν τους αναγνωρίζατε. Εμείς στεκόμαστε στο ύψος των περιστάσεων, όπως μας επιβάλει ο ρόλος μας. Σε αυτό το πνεύμα του ενδιαφέροντός μας είναι και η σημερινής μας παρουσία, παρά τις επιμέρους ενστάσεις μας". 

Τέλος, ο ζήτησε από τον Πρόεδρο να βάλει ως θέμα προς ψήφιση το αίτημα της αντιπολίτευσης για παρουσία δημοσιογράφων και απλών πολιτών στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News