Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Χρ. Μπάτσης: «Όποιος αρχηγός παράταξης θέλει να συζητήσει κάτι, ας έρθει να με βρει»


Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας μέσω τηλεδιάσκεψης.

Στην έξαρση της πανδημίας αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης κατά τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Όπως είπε, "στην περιοχή μας τα κρούσματα έχουν αυξητική διάθεση. Πρέπει να τηρήσουμε τα μέσα προστασίας. Η ευσυνειδησία είναι μονόδρομος. Παράλληλα απεύθυνε κάλεσμα στην πολιτεία για ενίσχυση των δομών υγείας".

"Ως Δήμος Αλμωπίας δεν έχουμε το προσωπικό που θα θέλαμε. Κάποια πράγματα δεν γίνονται όπως θα θέλαμε, αλλά ο κόσμος εξυπηρετείται. Θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου σε όλους τους συνεργάτες που καθημερινά εργάζονται για να αποδοθεί το έργο που πρέπει στην κοινωνία", δήλωσε ο κ. Μπάτσης.

Και πρόσθεσε: "Καλωσορίζω τους δημοσιογράφους. Το Δημαρχείο είναι πάντα ανοιχτό για όλους. Όπως έρχεται ο κάθε πολίτης, μπορεί να έρθει και ο κάθε αρχηγός παράταξης. Επίσης, ως τώρα οι Συνεδριάσεις γίνονται στα πλαίσια του νόμου". 

Επίσης, ενημέρωσε πως έγινε παραλαβή του ΧΥΤΑ Αλμωπίας.

2 σχόλια:

  1. Οι πολίτες πολλά θα θέλαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παραιτησου Επιτέλους δεν είναι κακό να παραδεχόμαστε ότι δεν είμαστε όλοι γεννημένοι για δήμαρχοι τελικά. Εύχομαι κάποια στιγμή να ξαναγυρίσει ο κύριος Μπινος μπας και δούμε άσπρη μέρα. Ένας αγανακτησμενος προμαχιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News