Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Δ. Μπίνος: «Μην βλέπετε παντού εφιάλτες, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε τον Δήμο»


Στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας τοποθετήθηκε ο Δημήτρης Μπίνος.

Όπως είπε, "οφείλουμε να προχωρήσουμε και σε θεσμικές ενέργειες και πρωτοβουλίες ώστε να βοηθήσουμε στην εξάλειψη της έξαρσης των κρουσμάτων. Εκτός από τα ευχολόγια του Δημάρχου, θέλω να μας ενημερώσετε για τις ενέργειες που έχετε κάνει. Τι ενέργειες έχουν γίνει από το Δήμο Αλμωπίας σε επίπεδο συνεργασίας με την Περιφέρεια και την Πολιτική Προστασία; Τι ενέργειες έχουν γίνει όσον αφορά στις απολυμάνσεις σε δημόσιους χώρους και σε κεντρικά σημεία. Θέλω να μας ενημερώσετε αν έχετε ενημέρωση για ποιους λόγους έχει ξεφύγει η κατάσταση στην περιοχή μας. Ο Δήμος θα πρέπει να σταθεί αρωγός στις δομές υγείας της περιοχής μας".

Και συνέχισε: "Θα έπρεπε εξ αρχής να ήταν αυτονόητη η παρουσία των δημοσιογράφων. Οφείλατε να το είχατε κάνει από την αρχή, χωρίς να χρειαστούν οι παρεμβάσεις τις αντιπολίτευσης. Θα πρέπει να αποκτήσουν πρόσβαση και οι πολίτες".

Στη συνέχεια ο κ. Μπίνος δήλωσε τα εξής: "Ο κ. Χατζηδημητρίου ανέγνωσε μία κοινή δήλωση των τριών συνδυασμών της αντιπολίτευσης, με την οποία ζητάμε παρουσία δημοσιογράφων και πολιτών στις Συνεδριάσεις. Θα πρέπει να εισαχθεί η συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος. Διαρκώς δείχνετε έναν φόβο στις προτάσεις και στις εισηγήσεις της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου. Θα περίμενε κανείς να είστε πιο αποφασιστικοί να διοικήσετε, όχι με φοβίες αλλά με συνεργασίες. Είμαστε εδώ όλοι για να βοηθήσουμε αυτό το Δήμο. Μην βλέπετε παντού εφιάλτες. Δείξτε καλύτερη διάθεση και θέληση και νομίζω ότι η φιλοδοξία του καθενός μπορεί να χάσει αλλά η κοινωνία θα κερδίσει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News