Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

Αριδαία: Κλείνει η Μαθητική Εστία λόγω κορονοϊού


Έπειτα από τη διενέργεια rapid-test σε μαθητές, που φιλοξενούνται στη Μαθητική Εστία Αριδαίας αλλά, επίσης και στο προσωπικό, διαπιστώθηκε η ύπαρξη ενός επιβεβαιωμένου κρούσματος covid-19.

Με αφορμή, το επιβεβαιωμένο κρούσμα αλλά και την άρνηση δύο υπαλλήλων, να ελεγχθούν καθώς και την ύπαρξη ενός ακόμη, ύποπτου περιστατικού και μετά από εισήγηση του ΕΟΔΥ, αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας της Μαθητικής Εστίας Αριδαίας, για 14 ημέρες, αρχής γενομένης από αύριο 3-11-2020.

ΤΣΙΜΤΣΙΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

5 σχόλια:

  1. Η μεταμόρφωση του Μωυσή σε Πλούτωνα έφτασε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν γινεται να αρνηθουν να κανουν τεστ...Εργαζονται για το δημο δεν ειναι στην δικη τους επιχειρηση να κανουν οτι θελουν,και ακομα περισσοτερο οταν ερχονται σε επαφη με τοσα παιδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. άρνηση άσκησης καθήκοντος νομίζω λέγεται.Είναι στο χέρι του κάθε δημόσιου υπαλλήλου να το σκέφτεται κιόλας αν θα κάνει τεστ? Μήπως μπερδεύτηκε και νόμισε ότι ειναι περαστικός απ τη δουλειά του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aλλο που δεν θέλανε να την κλείσουν την εστία. Να τους ταίσουν δεν είχαν, ας κάνουμε τεστ σου λέει, μήπως μας κάτσει και απαλλαγούμε....και τους έκατσε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην μαθητική Εστία στέλνει ο κύριος Τσιμτσιριδης κλιμακια για τεστ. Στο Δήμαρχειο που κυκλοφορούν χωρίς μάσκες σαν το σπίτι τους, υπάλληλοι και πολίτες, δεν στέλνει κλιμάκιο να κάνει τεστ. Να παίρνει παράνομα αποτέλεσματα υπαλλήλων από το κέντρο υγείας επίσης ξέρει. Οτι τον βολεύει κάνει αυτός ο κύριος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News