Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

«Απαράδεκτες οι δηλώσεις Τζαμτζή για τον τουρισμό στην Πέλλα»


Ανακοίνωση της παράταξης "Κοιτάμε Μπροστά" στην Κεντρική Μακεδονία:

Οι δηλώσεις του αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Τζαμτζή ότι για τη δραματική εξάπλωση του κορονοϊού στην περιοχή ευθύνεται ο τουρισμός και οι εργάτες γης είναι όχι μόνο άστοχες, αλλά και εξοργιστικές, καθώς όχι μόνο αποφεύγουν να κάνουν λόγο για τις ευθύνες της περιφερειακής διοίκησης, αλλά προσπαθούν να τις επιρρίψουν σε «αποδιοπομπαίους τράγους».

Οι επαγγελματίες του τουρισμού και της εστίασης της Πέλλας, θεωρούν ότι με τις δηλώσεις αυτές δυσφημούνται οι κλάδοι τους, την ίδια ώρα που έχουν λάβει οδηγίες να κρατήσουν τα καταλύματα ανοιχτά, παράλληλα με την ισχύ της απαγόρευσης μετακίνησης και την καραντίνα, κάτι που τους οδηγεί στον αφανισμό.

Λογικά θα περιμέναμε είτε το πλήρες κλείσιμο αυτών των επιχειρήσεων, με απόφαση της κυβέρνησης και την αντίστοιχη οικονομική υποστήριξή τους, είτε σαφείς οδηγίες για την ασφαλή λειτουργία τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας, με την παράλληλη εξασφάλιση ότι θα ενθαρρυνθούν οι ασφαλείς μετακινήσεις των πελατών τους. Τα μπερδεμένα μηνύματα κυβέρνησης και Περιφέρειας αποτελούν εκδηλώσεις πανικού και έχουν χειρότερα αποτελέσματα από την έως τώρα τραγική στάση τους. Άβουλοι και άφαντοι στα δύσκολα οι ιθύνοντες της Περιφέρειας, χωρίς δράσεις ουσίας, έχοντας ξεχάσει τους «εκλεκτούς-λίγους» στα εργοστάσια των οποίων αναπτύχθηκε συρροή κρουσμάτων, καλύτερα θα ήταν να σκέφτονταν διπλά πριν εκστομίσουν δηλώσεις που καταδικάζουν στον αφανισμό ολόκληρους επαγγελματικούς κλάδους.

5 σχόλια:

  1. Τι μαϊντανός είναι τούτος ; όσο και να διαφωνεί κανείς με τον Τζαμτζή και τις πρακτικές του , δεν μπορεί παρά να δει το φαιδρό του κειμένου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο τουρισμός ε; Όχι τα ανεύθυνα παιδιά που επιτρέπαμε να πάνε να γιορτάσουν τη ζωαρα τους στη Θεσσαλονίκη.. εκτός τόπου και χρόνου ο Τζαμτζης, μας το παίζει και ότι νοιάζεται. Ως ηγετικό μέλος περιφέρειας με πρόβλημα έπρεπε να εισηγηθεί νωρίτερα να κλείσει η Θεσσαλονίκη. Τώρα κάθεται και δακτυολοδεικτει. Από αυτούς πρέπει να ξεπλυθεί η χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γιαννούλης το απόλυτο μηδεν
    ο καλοταισμενος κηφηνας δημοσιος υπαλληλος της ερτ
    ποιος ιδιώτης θα τον παρει στη δουλειά του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γιαννουλης χα...χα...χα... τενεκες ξεγανωτος σαν τον δικο μας εδω, λες και μια μανα τους γεννησε χα...χα...χα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News