Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

88 κρούσματα στην Πέλλα - Κοντεύουμε να ξεπεράσουμε και την Αττική


Συνεχίζει να βρίσκεται στα κόκκινα η Π.Ε. Πέλλας.

Όπως ανακοίνωσε ο επίκουρος καθηγητή Υγιεινής και Επιδημολογίας, από τα 1388 νέα κρούσματα τα 300 ανιχνεύτηκαν στης περιφέρεια Θεσσαλονίκης τα 252 στην περιφέρεια Αττικής, 88 στην περιφέρεια Πέλλας, 65 στην περιφέρεια της Ημαθίας και 81 στην περιφέρεια της Καβάλα.

Η Π.Ε. Πέλλας βρίσκεται σταθερά τις τελευταίες δύο βδομάδες στις πρώτες θέσεις πανελλαδικά στην αναλογία πληθυσμού και κρουσμάτων.

Ο Χαρδαλιάς για την άρση του lockdown

Ακολούθως, τον λόγο πήρε ο Νίκος Χαρδαλιάς, αναφερόμενος στο ζήτημα της άρσης του lockdown. “Η απόφαση της κυβέρνησης θα βασιστεί στην εισηγήσεις των ειδικών και την επιδημιολογική εικόνα. Αντιλαμβανόμαστε την προσδοκία των πολιτών για τις γιορτές που πλησιάζουν αλλά και την αγωνία των ανθρώπων της αγοράς. Για την κυβέρνηση, μοναδική προτεραιότητα αποτελεί η ανθρώπινη ζωή.

5 σχόλια:

  1. μετανάστες από τη Γαλλία που παρουσίασαν μια ασθένεια με πολύ υψηλό πυρετό θεραπεύτηκαν πίνοντας τσάι από ευκάλυπτο. Το γεγονός αυτό εδραίωσε τη φήμη του ευκαλύπτου ως εξαιρετικού αντιπυρετικού. Κατά το 1860, τα φύλλα και το έλαιο του ευκαλύπτου χρησιμοποιούνταν στην περιοχή της Μεσογείου για τη θεραπεία της ελονοσίας που μάστιζε την περιοχή από τους αρχαίους ακόμη χρόνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΒΑΔΙΖΑΝ 2000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΟΥΤΕ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν συνεχίσουμε έτσι σε 3 μήνες θα έχουν κολλήσει όλοι. Δεν θα χρειαστεί εμβόλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News