Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Παρελάσεις: Κακός χαμός με την ακύρωσή τους


Με την πανδημία να εξαπλώνεται ραγδαία στη χώρα, η κυβέρνηση αποφάσισε τη λήψη νέων μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης της φονικής πανδημίας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα, με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν θα πραγματοποιηθούν οι μαθητικές και στρατιωτικές παρελάσεις στις 28 Οκτωβρίου.

Η εν λόγω είδηση έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στα social media από χρήστες που διαφωνούν με αυτήν την απόφαση. Φυσικά, τα social media δεν μπορούσαν να μείνουν αμέτοχα στις εξελίξεις.

Άλλοι με θυμό και άλλοι με ειρωνεία έσπευσαν να σχολιάσουν το γεγονός στα social media το #28η Οκτωβρίου βρέθηκε στις πρώτες θέσεις των ελληνικών trends.

8 σχόλια:

  1. Κρίμα δε θα μπορέσουμε να βγάλουμε το βρακί μας για τη Μακεδονία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ μόνο αυτό λέω...

      Διαγραφή
  2. κανονικά έπρεπε κατεξαίρεση να γινουν στην Αριδαία επειδή ψηφίσαμε τον Μακεδονομάχο για δήμαρχο...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κι ήθελα να πάω κομμωτήριο και να δείξω το καινούργιο συνολάκι μου...,κριμα......Θυμήστε μου τι γιορτάζαμε? το όχι στους Τούρκους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φυσικά 7;01. Κοροιδεύεις χωρίς να ντρέπεσαι ποιους; Αυτούς που σε κάναν ελεύθερο να κάνεις αυτά. Αίσχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και ο τουρκικός λαός και ο ελληνικός ξύπνησαν.Δεν πολυπιστεύουν όσα τους λέγανε στο σχολείο! Μόνοι τους ψάχνουν την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι λες βρε όρνεο 2.15. Υπάρχει αμφισβήτηση για τα 400 χρόνια σκλαβιάς; Ελπίζω να μην είσαι Έλληνας που τα λες αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News