Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Πέλλα: Τα νέα μέτρα για τις λαϊκές αγορές


Σε ανακοινώσεις και για τις λαϊκές αγορές προχώρησε ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Στην Π.Ε. Πέλλας, η οποία από την Τρίτη θα βρίσκεται στο επίπεδο Β' αυξημένου κινδύνου, προβλέπεται η διεξαγωγή των λαϊκών αγορών με το 50% των πωλητών, με 5 μέτρα απόσταση μεταξύ πάγκων και λειτουργία παράλληλων αγορών.

Επίσης, είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας από όλους, όπως και σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

4 σχόλια:

  1. Αντε ρε απο δω δεν ντρεπεστε λιγο δεν βλεπετε τι γινετε στα σουπερ μαρκετ καθε μερα οι λαικες σας πειραξαν οι παραγωγοι θα τη πληρωσουν παλι...ΑΓΡΟΤΗ ΞΥΠΝΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΙΕΙ ΤΙ ΑΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι τώρα αυτοί φταίνε. Ενώ εμείς είμαστε σε όλα σωστοί. Ότι γίνεται στα σούπερ μάρκετ γίνεται κ στην εστίαση γίνεται και στις λαϊκές και στα μέσα μαζικής μεταφοράς κ παντού. Κ δεν λέω ότι φταίμε εμείς. Αυτοί φταίνε π άνοιξαν τα σύνορα κ μπήκαν όλοι μέσα κ γεμισαμε ξανά. Τάχα να δουλέψει ο τουρισμός. Κ τωρα π αρχίζουν κ φεύγουν κ οι τελευταίοι τουρίστες πάλι τα κλείνουν όλα. Ότι να ναι ειναι. Το έχασε το παιχνίδι από την στιγμή π άνοιξε τα σύνορα. Τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πρωθυπουργέ μου εσύ, αχ ελληνα πολύξερε....μια ζωή παπαριές

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News