Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

Δίκη Χρυσής Αυγής: «Χρυσαυγίτες, ένας λεκές στο πέτο της Ιστορίας μας»


Θρασύδειλους, που επιχείρησαν με μίσος και βία να σύρουν την κοινωνία μας στον πολιτικό τους μεσαίωνα, χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Στεργίου, σε ανάρτησή του στο twitter.

Σχετικά μάλιστα με τον «δήθεν αντισυστημικό μανδύα της οργάνωσης», σημειώνει δηκτικά ότι είναι «τάχα αντισυστημικοί αλλά βαθιά βολεμένοι στα προνόμια του συστήματος».

Ολόκληρο το μήνυμα στο Twitter αναφέρει:

«Νταήδες» που την «έπεφταν» σε λίγους και ανυπεράσπιστους. Θρασύδειλοι που επιχείρησαν με μίσος και βία να σύρουν την κοινωνία μας στον πολιτικό τους μεσαίωνα. Τάχα αντισυστημικοί αλλά βαθιά βολεμένοι στα προνόμια του συστήματος. Χρυσαυγίτες, ένας λεκές στο πέτο της Ιστορίας μας.

Η ώρα της κρίσης για τους κατηγορούμενους στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής έφτασε. Μετά από ακροαματική διαδικασία περίπου 5,5 ετών οι δικαστές του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων θα ανακοινώσουν, αύριο Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου, στις 11 π.μ., την ετυμηγορία τους για τους συνολικά 68 κατηγορούμενους η πλειονότητα των οποίων φέρονται ως μέλη μιας εγκληματικής οργάνωσης που λειτουργούσε υπό τον μανδύα του πολιτικού κόμματος της Χρυσής Αυγής.

9 σχόλια:

  1. Μάαααλιστα.Τώρα έγιναν θρασύδειλοι!
    Τα συνεταιτεράκια τώρα τα φτύνουμε.
    Μπαλτάκος-Κασiδω.
    Τι έρωτας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα νεοναζι δουλικα αφου τα εβαλαν οι νουδουλοι να κανουν τις χορευτριες της Μακεδονιας μολις τελειωσε το οριενταλ τους πετανε σαν χλαπατσες.
    Κι οχι μονο!
    Τους περιμαζεψαν και σαν λοβοτομημενους ψηφορους.
    Παρταλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τους νουδουλους θα τους βλέπεις στον υπνο σου και θα σε πιανει κρύος ιδρωτας προδότη της Μακεδονίας, θα μεινετε στην ιστορία σαν ενα κακό ονειρο που πέρασε απ τη χώρα.Και συνέχισε να γράφεις χωρίς σταματιμό ετσι να νιώθεις ζωντανός μεσα στην απελπισία σου.Σε λυπάμαι.

      Διαγραφή
  3. Απομονώστε τους ακροδεξιούς . Πρώτα ο άνθρωπος μετά οι πατρίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σιχαίνομαι κάθε ακραία συμπεριφορά. Και φυσικά αυτή της χρυσής αυγής. Αλλά πέστε μου, τέτοια δεν ήταν η συμπεριφορά στον εμφύλιο, όταν το κατά τα άλλα πατριωτικό κόμμα, που το πληρώνει αυτή την ώρα στη βουλή ο ελληνικός λαός, έμπαινε μέσα στα σπίτια και έπαιρνε με τη βία μεγάλους και μικρούς να πολεμήσουν στο βουνό; Και όταν δεν ήθελαν τους σκότωναν σαν κατσίκια. Μιλάμε ότι και οι άλλοι, οι αντίθετοι τους δεν ήταν οι καλύτεροι.
    Εδώ σε τι διαφέρει η μια περίπτωση από την άλλη. Ποιος κοροιδεύει ποιον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το τι έγινε στον εμφύλιο το μάθαμε απ την ιστορία που έγραψαν οι νικητές.Σε άφησαν να ακούσεις ποτέ την άλλη εκδοχή?

      Διαγραφή
  5. Είσε λάθος φίλε μου 5:35. Πρώτα είναι η οικογένεια, παιδεία, θρησκεία, πατρίδα και μετά ο άνθρωπος γιατί πολύ απλά αν δεν υπάρχουν αυτά τότε δεν θα είμαστε άνθρωποι αλλά ζώα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οικογένεια ειναι όλα τα παιδιά του κόσμου.Παιδεία είναι η μόρφωση όλων των δασκάλων (οι περισσότεροι νομπελίστες δεν ειναι έλληνες) Θρησκεία είναι ο σεβασμός σε ότι θέλει να πιστεύει ο καθένας,πατρίδα μας είναι η Γη.
      Αν είσαι εγωιστής κλείνεσε κλείνεσε και μένεις μόνος.
      Ο πλανήτης μας ειναι η πατρίδα μας ,πόσο χρόνο θέλετε να το καταλάβετε?

      Διαγραφή
  6. Εγώ λέω να απομονωθούν ολα τα άκρα. Δεν υπάρχει τίποτα καλό σε κανένα άκρο είτε είναι άποψη, είτε πολιτικό κόμμα ,είτε οτιδήποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News