Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Χωρίς φαγητό οι μαθητές της Μαθητικής Εστίας Αλμωπίας - Ανεύθυνη και πρόχειρη η Δημοτική Αρχή


Πρωτοφανή είναι τα όσα συμβαίνουν σε σχέση με τη σίτιση των μαθητών της Μαθητικής Εστίας Αλμωπίας. Από την έναρξη της σχολικής χρονιάς έως σήμερα, οι 57 μαθητές που ζούνε στην Εστία δεν έχουν πρόσβαση σε φαγητό.

Αιτία; Η ολιγωρία στις διαδικασίες διεξαγωγής του σχετικού διαγωνισμού για την προμήθεια τροφίμων.

Καθημερινά, η Δημοτική Αρχή του κ. Μπάτση αποδεικνύει ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί ούτε στα αυτονόητα. Πρόκειται για άλλο ένα παράδειγμα που επιβεβαιώνει πως έχουμε να κάνουμε με μια Διοίκηση χαμηλών προσδοκιών, η οποία πορεύεται χωρίς πυξίδα και χωρίς σχέδιο.

Το λιγότερο που οφείλουν να κάνουν ο κ. Μπάτσης και οι συνεργάτες του, είναι να ζητήσουν συγνώμη από όλα αυτά τα παιδιά και να επισπεύσουν τις διαδικασίες, ώστε να λήξει αυτή η φαρσοκωμωδία. Με απλά λόγια, να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Αναρωτιόμαστε, ως πότε ο κορονοϊός θα αποτελεί δικαιολογία για τις αστοχίες μιας Δημοτικής Αρχής, που εκλέχθηκε με το σύνθημα "Εδώ Ζούμε", όμως καθημερινά αποδεικνύει πως ζει στον δικό της κόσμο;;

31 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Ναι όμως έσωσαν την Μακεδονία...
      Λίγο το έχεις;;;;;

      Διαγραφή
  2. Παραιτηθείτε
    Δεν μπορείς Μπάτση.

    Άσχετοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά μην παραιτηθεί .αυτός θα βάλει την καφέ του την γραβάτα και θα πάει αύριο στην παρέλαση να τον φωνάζουν γεια σου δήμαρχε. Και η περιοχή θα καίγεται από τα λάθη του και την ανυπαρξία του.

      Διαγραφή
    2. Για τον δήμαρχο λες ότι ζει στον κόσμο του αλλά εσυ ζεις στον δικό σου αφού λες για παρέλαση εν όψη κορονοϊού...

      Διαγραφή
  3. Ότι έχει να κάνει με εκπαίδευση το απαξιώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η πιο άχρηστη δημοτική αρχή που πέρασε. Νύχτα θα φύγετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προχθες ο Μπατσης ηταν στο καραφακι και ετρωγε χωρις αυριο και οι μαθητες μενουν χωρις φαγητο!! Μπραβο μας που ψηφισαμε τετοια παληκαρια!! Μια χρονια χαμενη που αν τολμησεις και ρωτησεις γιατι αν εισαι τυχερος και δεν σου κανει καμια μηνυση θα σου πει οτι φταιει ο covid..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τις προάλλες δεν έλεγε κάποιος απ αυτούς ότι είναι όλα ψέμματα κι ότι αν μείνουν νηστικά τα παιδιά θα τα κάνει ο ίδιος το τραπέζι στο Καραφάκι? Ε, να ορίστε!! Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα!!!!!

      Διαγραφή
    2. Οι κοιλιες τους να γεμίζουν
      Τα παιδιά ας πεινανε
      Αιδο ζουμαι

      Διαγραφή
  6. Έχουμε να δούμε πολλά ακόμα από αυτόν τον άνθρωπο. Βλέπω να τον παραιτουνε οι συνεργάτες του πριν ολοκληρώσει την θητεία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς αυτή θα είναι μια χαμένη τετραετία. Από τις χειρότερες που γνώρισε ο τόπος. Ελπίζω να μας έγινε μάθημα η χειριστή επιλογή που θα μπορούσαμε να κάνουμε.

      Διαγραφή
  7. Ο μακεδονομάχος ξέχασε να βγαλει μια ανακοίνωση δύο γραμμές για την επέτειο του όχι..... Τελείωσαν οι εκλογές τώρα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάλι για την Μακεδονία θα γράψει..... Μέχρι εκεί έμαθε... Χαχαχα

      Διαγραφή
  8. Ο Μπίνος την είχε στολίδι την εστία. Έκανε δουλειά. Αυτός τα βρήκε όλα έτοιμα και δεν μπορεί ούτε να αγοράσει μακαρόνια να φάνε τα παιδιά. Τόσο ανίκανος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΜΠΙΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΥΑΛΙΑ. ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑΞΙΜΑΤΑ ΒΓΗΚΑΝ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΝ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΕΡΓΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟ5ΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ.ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.

      Διαγραφή
  9. Τι περιμένατε από έναν άνθρωπο που αποστάτησε από την ομάδα που τον ανέδειξε για καθαρά προσωπικό του συμφέρον;;;; Μπάτση ούτε για πρόεδρος στο χωριό σου δεν κάνεις. Είσαι ικανός να πουλήσεις και τον εαυτό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αφού έσωσε την Μακεδονία θα σώσει και τον δήμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η αναλγησία της δημοτικής αρχής εκδηλώνεται κάθε στιγμή που περνάει. Όταν έχει αντιδημάρχους ανθρώπους τύπου κετικιδη που μια ζωή επιβιώνουν από τον δήμο τι περιμένεις; Ας πάνε να δουλέψουν μια μέρα να δούνε πως βγαίνει το ψωμί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.....;;;;;????

      Διαγραφή
  12. Τα παιδιά δεν έχουν να φανεί αλλά ο μισθός πέφτει Μπάτση. Εδώ ζούμε μας έλεγες αλλα που να φανταστώ ότι εσύ ζεις σε άλλο πλανήτη; Όλα για την καρέκλα μόνο για αυτή είστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θα κλαίτε πολλά χρόνια κύριε Βαφειάδη και υπόλοιποι τύπου σαν εσένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί που σας ψήφισαν και έβγαλαν δήμαρχο έναν άνθρωπο χωρίς υπόβαθρο θα κλαινε όχι ο Βαφειάδης. Αυτούς προδώσατε με την ανικανότητα σας γιατί αυτοί πιστέψανε σε ένα ψέμα. Επίσης θα κλαίτε εσείς που θα βλέπετε το αφήγημα σας να καταρρέει σαν χάρτινος πύργος γιατί στηρίχθηκε στην λάσπη και τις κούφιες υποσχέσεις.

      Διαγραφή
    2. 7.37 γιατί δεν απαντάς επί της ουσίας. Γράφει κάποιο ψέμα το δημοσίευμα; Δεν ισχύει ότι αφήσατε τα παιδιά χωρίς φαγητό; Αν είναι ψέματα βγάλτε μια ανακοίνωση και διαψευστε το. Διαφορετικά μπείτε στις τρύπες σας και αφήστε τις θεωρίες. Βρείτε λύση γιατί αρκετά σας ανεχτημαμε.

      Διαγραφή
    3. Εάν ισχύει αυτό τότε περιμένουμε εξηγήσεις.

      Διαγραφή
    4. 7.37 γιατι ρε θα κλαινε; εδω ζεις; μηπως ελπιζεις σε συνεχια της δημοτικης αρχης; αυτοι θα παθουν τετοιο καζο που δεν ξαναγινε στη χωρα, ενα 10% αν τους ψηφιζει και αυτο απ τα διμηνα, αλλα αυτους δεν τους νοιαζει ζουνε τ ονειρο τους και γεμιζουν της σαπιοκοιλιες τους κριμα για την Αλμωπια, καταντια.

      Διαγραφή
  14. Η μαθητική εστία θα μπει στο Εξοικονομώ Αυτονομώ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπάτση κατάλαβες το λάθος σου; ρωτάω κατάλαβες; κάποτε κάτι σε ειπα αλλα δεν, τώρα ειναι αργά και θα σε ξεσκίζουν μεχρι τελικης πτώσεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News