Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Εισήγηση για μείωση ωραρίου σε εστίαση και διασκέδαση


Η επιτροπή των λοιμωξιολόγων έχει εισηγηθεί να μειωθεί το ωράριο λειτουργιάς στην εστίαση και στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, να ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας από νωρίτερα και να αυξηθεί η τηλεργασία, δήλωσε σήμερα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ 100,3 ο καθηγητής μικροβιολογίας και μέλος της επιτροπής Αθανάσιος Τσακρής.

"Δεν έχουμε άλλα περιθώρια, πρέπει να προχωρήσουμε και σε άλλα μέτρα πριν αλλάξει ο καιρός καθώς οι καιρικές συνθήκες παίζουν ρόλο στην εξάπλωση του ιού" τόνισε ο κ. Τσακρής.

Ανέφερε οτι τα μέτρα θα συζητηθούν ενδεχομένως και σήμερα ή τις επόμενες ήμερες στην Επιτροπή και είναι πιθανό να εφαρμοστούν τις επόμενες εβδομάδες.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News