Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Πέλλα: Ολικό κλείσιμο της εστίασης από την Τρίτη ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης


Το ολικό κλείσιμο των καταστημάτων εστίασης και υγειονομικού ενδιαφέροντος καθώς επίσης και των γυμναστηρίων από τη Τρίτη 3 Νοεμβρίου και για ένα μήνα, ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο διάγγελμα που απεύθυνε το πρωί του Σαββάτου. Επίσης, ανακοίνωσε απαγόρευση κυκλοφορίας 12 - 5 τη νύχτα. Δεν θα απαγορεύονται οι μετακινήσεις μεταξύ των Νομών.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη αφορά τις περιοχές που βρίσκονται στο "πορτοκαλί" και στο "κόκκινο", δηλαδή και την Π.Ε. Πέλλας, η οποία βρίσκεται στο "πορτοκαλί" επίπεδο 3.

Αναμένεται στην πορεία της ημέρας να ανακοινωθούν από τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα μέτρα στήριξης εργαζομένων, επαγγελματιών και επιχειρήσεων που πλήττονται από την πανδημία.

4 σχόλια:

  1. Απαγόρευση κυκλοφορίας είπε από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί για πορτοκαλί και κόκκινες περιοχές. Να διευκρινιστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα μας πεθάνετε με τα μέτρα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αποφασίσαμεν και διατάξαμεν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...και καλά κάναμε, εσυ στο καταφύγιο σου ουτως η αλλως εισαι

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News