Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Θλίψη στην Αλμωπία: Απεβίωσε ο μουσικός Κώστας Κωστόπουλος


Δείτε την ανάρτηση του Γιάννη Σηφάκη: 


 

6 σχόλια:

  1. Καλο παραδεισο καλο ταξιδι θα μεινεις αξεχαστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά, δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό. Το παιδί είναι χωριανός μας. Πότε, πως, έγινε. Ήταν άρρωστος;
    Ο Θεός να τον αναπαύσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαλλον στη γειτονια των Αγγελων ελειπε ενα ακομη λαμπρο μπουζουκι κ αυτο το αστειρευτο χαμογελο του δικου μας Κωστα.Ας παρηγορηθουμε ξανα για εναν ακομη αδικο θανατο .Καλο σου ΤΑΞΙΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό ταξίδι φίλε Κώστα!!!Παντα ήρεμος και χαμογελαστός!!! Εξαιρετικός μουσικός ,καλός οικογενειάρχης...θα σε θυμόμαστε για πάντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλό ταξίδι συμμαθητή μου καλή αντάμωση, τα καλά παιδιά φεύγουν νωρίς. Άλλος ένας θάνατος που μας πόνεσε. Συλλυπητήρια και κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News