Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Θ. Ταρασίδης κατά Δημοτικής Αρχής: «Τραγική η κατάσταση στην κεντρική πλατεία Αριδαίας»


Η κατάσταση που επικρατεί στην κεντρική πλατεία της πόλης μας, κρίνεται το λιγότερο τραγική.

Η κεντρική μας πλατεία η οποία θα έπρεπε να είναι το στολίδι της πόλης μας, έχει παρατηθεί και εκπέμπει SOS εξαιτίας ανεύθυνων ατόμων.

Ως πρόεδρος της Τ.Κ. Αριδαίας Υδραίας, δέχτηκα πολλά παράπονα για την κατάσταση της, γεγονός το οποίο αντίκρισα και με τα ίδια μου τα μάτια.

Δρόμοι ασκούπιστοι, οι γύρω γειτονιές εξίσου το ίδιο, κάδοι γεμάτοι σκουπίδια (ακόμα και έξω από αυτούς) γεγονός το λιγότερο ΤΡΑΓΙΚΟ!

70+ άτομα για την καθημερινή καθαριότητα της πόλης που είναι κύριοι; Που πάνε; Ποιος τους ελέγχει; ΑΦΑΝΤΟΙ και αυτοί.

Οι υπεύθυνοι για το συγκεκριμένο θέμα πρέπει να δράσουν γρήγορα, ώστε αυτή η κατάσταση να αλλάξει και να επανέλθει η εμφάνιση της κεντρικής μας πλατείας εκεί που τις αρμόζει.

Ταρασιδης Θεόδωρος

Πρόεδρος Τ.Κ. Αριδαίας - Υδραίας

9 σχόλια:

  1. δεν προλαβαινουν προεδρε. εχουν να ασχοληθουν με τους προμαχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάντε μια βόλτα στους προμάχους έτσι και χειρότερα είναι...

      Διαγραφή
  2. Λέτε ψέματα κύριε ταρασιδη. Η πλατεία σκουπίζετε κάθε μέρα ( και όχι μόνο). Το αν εμείς δεν έχουμε την πεδία να κρατάμε τον χώρο καθαρό δε μας φταίει κανείς. Δε θα κοιμούνται στη πλατεία οι εργάτες καθαριότητας να παρακολουθούν ποιος θα αφήσει εκεί τα σκουπίδια του. Έλεος δηλαδή. Βαφειάδη, κοίτα να το δημοσιεύσεις στο σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κάποιος πρέπει να εξηγήσει στους εργαζόμενους της καθαριότητας ότι όποιος δεν μπορεί ας μην δέχεται τη θέση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσείς κ. Ταρασιδη, τι κάνετε γι' αυτό; Προσωπικά δεν σας γνωρίζω, βλέπω όμως ότι σχολιάζεται τα κακώς κείμενα της δημοτικής αρχής που ανήκετε και εσείς, δεν ξέρω αν το θυμάστε... Χορτάσαμε από λόγια στα μέσα, ήρθε η ώρα να κάνετε έργα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α ρε Τσερκέζο μετα απο σενα το χάοςςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι να σου κάνει ο Δήμος; Ο καθένας που τρώει να τρέχει από πίσω του και να καθαρίζει; Δεν έχουμε παιδεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βαφειάδη καλά θα κάνεις να διευκρινιζεις ότι η φωτογραφία είναι απο αρχείο και όχι τωρινή. Έλεος πια με την κιτρινίλα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τώρα το θυμηθήκατε? Γιατί με τον Μπινο ηταν καθαρή η Αριδαία? Για να μην σας θυμίσω κατι καλοκαίρια που δεν μάζευαν τα σκουπίδια για μερρες απο τα χωριά μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News