Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Διαβεβαιώσεις κονσερβοποιίας Παυλίδη ότι θα πληρωθούν οι παραγωγοί

Η ανακοίνωση της εταιρείας

Η κονσερβοποιία Πρόδρομος Παυλίδης ΑΒΕΕ, που διέκοψε τη λειτουργία της λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού, ανακοίνωσε ότι η πληρωμή των παραγωγών θα γίνει σύμφωνα με όσα έχουν ήδη συμφωνηθεί.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει τα εξής:

Παρόλο που δεν ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα παραγωγής μας, επειδή υπολείπονται ακόμη δέκα περίπου μέρες, η εταιρεία με υψηλό αίσθημα κοινωνική ευθύνης ανακοινώνει, ότι διακόπτει εντελώς τις εργασίες της για την φετινή παραγωγική περίοδο κομποστοποίησης του ροδακίνου.

Η ιχνηλάτηση των υπόλοιπων εργαζομένων που δεν έχουν ελεγχθεί, θα ολοκληρωθεί σήμερα. Αν κάποιοι εξ αυτών διαπιστωθεί, ότι είναι θετικοί, θα παραμείνουν για όλο το διάστημα της καραντίνας υπάλληλοι της εταιρείας, οι δε υπόλοιποι θα γνωρίζουν ότι είναι αρνητικοί, οπότε θα μπορούν να συνεχίσουν τις εργασίες τους αλλού, χωρίς κίνδυνο της τοπικής κοινωνίας.

Αναφορικά με τους παραγωγούς πελάτες της εταιρείας, με το ίδιο υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνες δηλώνουμε, ότι η εταιρεία θα εξασφαλίσει, όπως έκανε μέχρι σήμερα, για 50.000 περίπου τόνους ροδάκινου και βερίκοκου την εισκόμιση της παραγωγής τους και την πληρωμή τους, σύμφωνα με όσα έχουν ήδη συμφωνηθεί και την επεξεργασία της, μέσω συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News