Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

Πότε θα ανοίξουν τα σχολεία της Πέλλας; Τι απάντησε ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης

Όπως είπε αναφερόμενος στα σχολεία του Νομού μας, «θα επανεξεταστούν τα δεδομένα και αν πάνε όλα καλά την Πέμπτη θα ανοίξουν»

Στην πρωινή εκπομπή του Mega μίλησε το πρωί της Δευτέρας ο Αλέξανδρος Κόπτσης, Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Πρόκειται για τον υπηρεσιακό παράγοντα που το περασμένο Σάββατο είχε προκαλέσει σύγχυση με τις δηλώσεις του, όταν αμφισβήτησε τις αποφάσεις των Δημάρχων της Πέλλας και είπε ότι τα σχολεία στην Πέλλα θα ανοίξουν κανονικά τη Δευτέρα.

Σήμερα, ο κ. Κόπτσης αναφέρθηκε στο ιστορικό της απόφασης, επικαλούμενος τις αποφάσεις των Δημάρχων της Πέλλας και ερωτήθηκε σχετικά με τη συνέχεια. Όπως είπε αναφερόμενος στα σχολεία του Νομού μας, «θα επανεξεταστούν τα δεδομένα και αν πάνε όλα καλά την Πέμπτη θα ανοίξουν».

1 σχόλιο:

  1. δεν δημιουργησε καμία σύγχυση.Ήταν ο υπηρεσιακός παράγοντας που ήξερε καλά τη δουλειά του.Οι δήμαρχοι παίρνουν εύκολες αποφάσεις .Χωρίς μελέτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News