Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

Ολοκληρώθηκε το έργο για την πλήρη κάλυψη των υδρευτικών αναγκών της Παναγίτσας

Δελτίο Τύπου

Ολοκληρώθηκε το έργο «Κατασκευή του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης στην Τοπική Κοινότητα Παναγίτσας», με χρηματοδότηση από το ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας και προϋπολογισμό 300.000€.

Μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης του νέου δικτύου και την τοποθέτηση ισχυρού μοτέρ καλύπτονται πλήρως οι υδρευτικές ανάγκες της Παναγίτσας με εξαιρετική ποιότητα νερού.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ, Γιάννης Χατζόγλου, δήλωσε σχετικά:

«Αξιοποιούμε τους πόρους των χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων και δίνουμε λύσεις στα προβλήματα ύδρευσης όλων των οικισμών, χωρίς να υπολογίζουμε την ανταποδοτικότητα. Το γεγονός αυτό δείχνει με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο το κοινωνικό πρόσωπο της ΔΕΥΑ Έδεσσας και το γεγονός ότι είναι μία επιχείρηση στην υπηρεσία του δημότη! Συνεχίζουμε την προσπάθεια για συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών της ΔΕΥΑ προς τους συμπολίτες μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News