Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

Σύσκεψη για τον κορονοϊό στο Δημαρχείο Κρύας Βρύσης

Δελτίο Τύπου

Σύσκεψη για τον καλύτερο συντονισμό υγειονομικών αρχών, δημοτικής αρχής και ελεγκτικών μηχανισμών με στόχο τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Αυγούστου στο δημαρχείο της Κρύας Βρύσης.

Στη σύσκεψη τέθηκε η ανησυχητική αύξηση των κρουσμάτων και συζητήθηκε η λήψη επιπλέον μέτρων όπου παραστεί ανάγκη ώστε να μην υπάρξει διασπορά του ιού.

Τονίσθηκε απ’ όλους ανεξαιρέτως η ανάγκη τήρησης των μέτρων υγιεινής, η ορθή χρήση μάσκας, η τήρηση αποστάσεων και η αποφυγή καταστάσεων συνωστισμού.

Τέλος, αποφασίσθηκε τις επόμενες ημέρες κλιμάκιο του δήμου να μοιράσει ενημερωτικό φυλλάδιο με οδηγίες σε όλους τους κατοίκους της περιοχής.

Στη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόρης Στάμκος, παραβρέθηκαν ο Αστυνομικός Δ/ντης Πέλλας κ. Πέτρος Περδικάτσης, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Γιαννιτσών κ. Ευάγγελος Λόγγος, η Προϊσταμένη της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας Π.Ε. Πέλλας κ. Ελένη Καραντώνη, ο Δ/ντης του Κέντρου Υγείας Κρύας Βρύσης κ. Αργύριος Μαλιούφας, η Υπεύθυνη Κλιμακίου ΕΟΔΥ Π.Ε. Πέλλας κ. Αθηνά Χαραλαμπίδου , ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κων/νος Μπαλτζίδης και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κρύας Βρύσης κ. Ανδρέας Βλάχος.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News