Κυριακή 23 Αυγούστου 2020

Σφοδρή επίθεση της Μαρτίνας Ζιάκα κατά της Δημοτικής Αρχής: «Έχει επιλέξει να βάλει την κοινωνία απέναντί της»

Δήλωση Μαρτίνας Ζιάκα - Βαλιανάτου

Σε όλη την πορεία μου στην τοπική αυτοδιοίκηση, έχω επιλέξει να μιλώ μόνο όταν έχω να πω κάτι ουσιαστικό. Σήμερα όμως αντιλαμβάνομαι ότι η προχειρότητα και η ανευθυνότητα της Δημοτικής Αρχής έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Τη στιγμή που επιβάλλονται πρόστιμα σε συμπολίτες μας για μη χρήση μάσκας, βλέπουμε εκπροσώπους των πολιτών εκλεγμένους στο Δημοτικό Συμβούλιο να μην σέβονται τα μέτρα της Πολιτικής Προστασίας και να κάνουν του κεφαλιού τους.

Δυστυχώς, έχουμε να κάνουμε με μια Δημοτική Αρχή που με το "έτσι θέλω" κλείνει δρόμους και τους ονομάζει πεζόδρομους, χωρίς να υπολογίζει τα μαγαζιά και τους επαγγελματίες.

Αντί να σταθεί στο πλευρό των πολιτών σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, η Δημοτική Αρχή κάνει ότι μπορεί για να δημιουργήσει μεγαλύτερα προβλήματα.

Όταν έθεσα υποψηφιότητα με τον συνδυασμό του Χρήστου Μπάτση, είχαμε δώσει κάποιες υποσχέσεις στους πολίτες, οι οποίες έχουν καταπατηθεί από την πρώτη στιγμή.

Για αυτούς και για άλλους πολλούς λόγους, θέλω να διαχωρίσω τη θέση μου και να ξεκαθαρίσω ότι όλα αυτά με βρίσκουν αντίθετη κάθετα και οριζόντια, από τη στιγμή που η σημερινή διοίκηση έχει επιλέξει να βάλει την κοινωνία απέναντί της.

Μαρτίνα Ζιάκα - Βαλιανάτου
πρ. Δημοτική Σύμβουλος Αλμωπίας

10 σχόλια:

  1. παντα ξεκαθαρη στις θεσεις της η μαρτινα. δεν κρυβεται πισω απο το δαχτυλο της. ευγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστά τα λες. Ο Μπάτσης και οιαλλοι την εχουν δει πάνω απο τους νόμους. Πτοχθές ο Δόντσος ανεθεσε 10000 για υπολογιστες απευθείας και αν δειτε διαυγεια μονο απευθείας κανει ζημιωνωντας με πολά χιλιαδες ευρω τους παιδικους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παυλάκη δεν γελας;; Ολα τα αντυσυπτικα απο σενα.χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβο μαρτινα πάντα ήσουν καθαρή τιμια και ξεκάθαρη σαν σπαθί λυπάμαι που δεν σε ψήφισα αλλα στο τέλος φαίνονται η άνθρωποι που τους ενδιαφέρει το κοινό καλό του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυνατά Μαρτίνα. Πες τα. Οι ανθρωποι ειναι παιδικη χαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο Μαρτίνα
    Ο κατα φαντασία πεζόδρομος τους θα είναι το πρώτο... και το τελευταίο τους εργο. Η κοινωνία είναι απέναντι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αυτη η δημοτικη αρχη ειναι για γλεντια οκ αλλα ποιος διοικει μια επιχειρηση το αφεντικο αρα ο δημαρχος διοικει,τωρα θα μου πεις τι ακριβως να κανει ο μπατσης,αφου δεν το χει,βεβαια ειδαμε κ τους προηγουμενους κ πιο προηγουμενους τελος παντων,
    εαν ηταν ο γαμος του Γιωργακη σου αγαπητη κ.Μαρτίνα θέλω να μου πεις τι θα εκανες μια μερα πριν το γαμο εαν μαθενες για αυτες τις αλλαγες? διοτι πρεπει να βαλουμε τον εαυτο μας στην δυσκολη αναμφιβολα θεση που βρεθηκε ο κ.Κετικιδης οκ ο νομος ειναι νομος κ πρεπει να τηρειται κ προστιμα να μπουν οκ αλλα ας μην σχετισουμε το δημαρχιλικη με την φυσιολογικη ζωη οπως ειναι ενα κοινωνικο γεγονος..εκ του ασφαλους νομιζω παντα βγαινουμε νικητες αλλα αν ερθουμε εμεις σε δυσκολη θεση τοτε τι γινετε..
    φιλικα παντα η αντιπαραθεση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλοι οι πονεμένοι σε ένα σάιτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΤΑΜΑΤΙΣΤΕ τις αερολογιες υπάρχουν ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ γιαυτο που γινε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΑΡΤΙΝΑ, ΘΕΑ ΚΑΙ ΨΥΧΑΡΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News