Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020

Μεγάλη ανάγκη για διαγραμμίσεις στα ορεινά χωριά της Αλμωπίας

Τι απάντησε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας

Ένα σημαντικό θέμα που αφορά πολλούς συμπολίτες μας, έθεσε στον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Δάνη Τζαμτζή ο Δημοσιογράφος του Aridaia News Σταύρος Βαφειάδης. Συγκεκριμένα, απεύθυνε ερώτημα προς τον κ. Τζαμτζή αν υπάρχει πρόβλεψη για διαγραμμίσεις σε δρόμους, ιδιαίτερα σε ορεινά χωριά όπως είναι το οδικό δίκτυο Σαρακηνών – Κορυφής και Περίκλειας – Λαγκαδιάς. Κάτι που αποτελεί πάγιο αίτημα των κατοίκων.

Όπως δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης, αυτά τα χωριά είναι εκτός αρμοδιότητας της Π.Ε. Πέλλας. Και πρόσθεσε: «Αυτό που δεν γνωρίζουν οι συμπολίτες μας, είναι πως δεν μπορούμε να μπούμε παντού». Μάλιστα, παρουσίασε τον χάρτη με το οδικό δίκτυο ολόκληρης της Πέλλας και εξήγησε ότι αυτά τα συγκεκριμένα τμήματα είναι αρμοδιότητα του Δήμου.

Και πρόσθεσε ο κ. Τζαμτζής: «Έχουμε για διαγραμμίσεις του οδικού δικτύου περισσότερες από 800.000 ευρώ και παρόλα αυτά δεν μπορούμε να πούμε ότι θα καλύψουμε όλο το νομό. Διότι προσωπικά θεωρώ ότι είναι υποχρέωσή μας διαγράμμιση να κάνουμε παντού. Για εμένα στην Πέλλα δεν υπάρχουν πρώτης και δεύτερης κατηγορίας χωριά. Για το λόγο αυτό έχω βάλει σε απόλυτη προτεραιότητα να επισκευαστεί ένα όχημα που έχουμε, το οποίο εδώ και πολλά χρόνια παρέμενε ανενεργό. Είναι ένα αυτοκινούμενο διαγραμμιστικό όχημα, το οποίο είναι πραγματικά τελευταίου τύπου και δυστυχώς κάποιοι κάποτε άφησαν μέσα τις μπογιές και τα υλικά με αποτέλεσμα να παγώσουν και τώρα υπάρχει ανάγκη να φτιαχτεί από την αρχή. Έχουμε ξεκινήσει μια διαδικασία και πιστεύω ότι σύντομα θα το έχουμε ξανά στα χέρια μας. Το έχω βάλει στόχο να λειτουργήσει το όχημα αυτό, ώστε να μην υπάρξει κανένας οικισμός στο Νομό χωρίς διαγράμμιση. Πρέπει να μπορεί ο πολίτης να κινηθεί στο δρόμο με ασφάλεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News